Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди с Черупка

Миди с Черупка

Открий всички 36 кулинарни идеи за миди с черупка в Gotvach.bg.
Миди с варени картофиМиди с варени картофиПуснете замразените миди в студена вода, оставете да заври и гответе за три минути....
Миди с доматен сосМиди с доматен сос
3
Добре измитите миди сложете в голяма тенджера с малко мазнина и скълцан чесън да се готвят, докато съвсем леко се отворят....
Миди с бяло виноМиди с бяло вино
Мидите се накисват във вода. След това черупките се изтъркват старателно с четка....
Пържени миди с беконПържени миди с бекон
Във всяка филийка бекон се увива по 1 мида и по малко чесън....
Задушени миди с виноЗадушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Панирани миди с виноПанирани миди с вино
Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...
Подлютени миди с доматиПодлютени миди с домати
Добавете мидите и разбъркайте енергично. Похлупете съда плътно и варете мидите 3-4 мин, като по средата на времето разтърсите тенджерата....
Миди в доматен сосМиди в доматен сос
В намазнена тавичка се слагат измитите мидени ядки и се заливат с гъстия сос. Ястието се пече 25 минути на умерена фурна....
Пълнени миди с оризПълнени миди с ориз
Почистете мидите и ги оставете 1 час във вода. Поставете ги в съд с 1.5 ч.ч. вода. Варете, докато мидените черупки се разтворят леко....
Пълнени миди с кашкавалПълнени миди с кашкавал
Мидите се подреждат в тава и се пекат на умерена фурна за около половин час. Пълнените миди с кашкавал са готови....
Миди с гъбен сосМиди с гъбен сос
Използваме замразени и сварени или бланширани миди. Оставят се да се размразят една нощ в хладилника....
Панирани миди в маринатаПанирани миди в марината
Панираните миди в марината са страхотно мезе, опитайте!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: