Обикновена Туршия

Открий всички 54 избрани предложения относно обикновена туршия в Готвач.бг.
Обикновена селска туршия
Обикновена селска туршия
повтаря за период от 2 седмици. Накрая туршията се полива с горещата вода и разтворената в нея сол, както и с олиото, оцета и черния пипер. ...
Обикновена саламура за туршия
Обикновена саламура за туршия
зеленчуци за туршията, като течността трябва да ги покрива. При нужда притиснете отгоре с тежест, за да не изплуват. Тази саламура е...
Обикновена обща туршия в бидон
Обикновена обща туршия в бидон
6
приготвянето на туршия. За целта измерете 10 литра вода в някакъв съд, претеглете 400 г сол и я разтворете във водата напълно. Залейте зеленчука с...
Редена туршия
Редена туршия
Камбите се измиват и нарязват на хапки. Морковите се обелват и режат на кръгчета, краставичките също се нарязват на колелца. Нарязват се листа...
Дива туршия
Дива туршия
Зеленчуците се измиват, морковите се обелват и нарязват на кръгчета. Камбите се почистват от семената и нарязват на резенчета. Карфиолът се...
Туршия чушки
Туршия чушки
избор, затваряме плътно и разклащаме. Туршията се разклаща ежедневно в продължение на една седмица, след което е готова за консумация....
Гръцка туршия
Гръцка туршия
разтопят аспирините! Залейте зеленчуците с готовата марината. Оставете така за 1-2 часа и напълнете в буркани. Гръцката туршия не се вари и ...
Дърпана туршия
Дърпана туршия
Изпечете чушките и патладжаните, задушете ги за кратко в найлонов плик, след което ги обелете. Накъсайте ги - "дърпайте" по дължина и леко ги...
Китайска туршия
Китайска туршия
за 12 часа. След това китайската туршия е готова. Съхранява се задължително в хладилник....
Ловджийска туршия
Ловджийска туршия
2
Измийте, подсушете и изтърбушете чушките. Почистете отстаналите зеленчуци, накълцайте зелето и нарежете доматите и морковите едро. Смесете...
Шарена туршия
Шарена туршия
3
Всички продукти се нарязват и смесват. Посипват се със солта и захарта. Добавят се дафиновите листа, бахара и черния пипер. Заливат се с олиото и...
Лучена туршия
Лучена туршия
бланшираните обелени лукчета. Оставят се поврат 2-3 минути и се изчаква туршията да изстине. Пресипва се в буркани и се допълва със зехтин. ...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: