Овнешко Курбан

Прегледай всички 74 авторски предложения за овнешко курбан в Готвач.бг.
Овнешки курбанОвнешки курбанСлед като е готово, подправяме с джоджена овнешкия курбан....
Курбан чорба от овнешко месоКурбан чорба от овнешко месоРазредете в малко бульон от овнешкото месо и добавете към чорбата....
Рибен курбанРибен курбанПочистения и измит шаран осоляваме със сол, натриваме със смлян микс пипер и поливаме с сока от един изцедан лимон. Прибираме в хладилник и приготвяме...
Шилешки курбанШилешки курбанМесото се нарязва на хапки. Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане -...
Ярешки КурбанЯрешки КурбанСложете капака и оставете курбана да къкри на слаб огън....
Курбан шаранКурбан шаранРибата за курбан трябва да е цяла с главата. Костите не се изхвърлят, а се запазват. Заравят се или се изгарят....
Курбан чорбаКурбан чорбаМесото, нарязано на късчета, се вари в подсолена вода заедно с дребно нарязаните моркови и целина. Прибавят се нарязаният на ситно и задушен в мазнината...
Агнешки курбанАгнешки курбанМесото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Курбан манджаКурбан манджаСваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона. Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен....
Овчи КурбанОвчи КурбанКогато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети курбана в лек жълтеникав цвят....
Бистър курбанБистър курбанНарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин. Готовото месо обезкостете и прехвърлете...
Овнешко паприкашОвнешко паприкашНарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него....

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: