Овнешко Курбан

Прегледай всички 46 авторски предложения за овнешко курбан в Готвач.бг.
Овнешки курбан
Овнешки курбан
Нарязваме на едро овнешкото обезкостено месо и лука. Варим в тенджера с 3 л. вода. Прибавяме целината, ракията и сол на вкус. Когато месото...
Курбан чорба от овнешко месо
Курбан чорба от овнешко месо
. Разредете в малко бульон от овнешкото месо и добавете към чорбата. Когато месото омекне, добавете ориза, предварително попарения и нарязан на...
Ярешки Курбан
Ярешки Курбан
. Сложете капака и оставете курбана да къкри на слаб огън. Варете курбана около 2 часа, овкусете със сол, опитайте и ако месото е сварено...
Курбан шаран
Курбан шаран
курбан трябва да е цяла с главата. Костите не се изхвърлят, а се запазват. Заравят се или се изгарят....
Агнешки курбан
Агнешки курбан
Месото се нарязва на дребни парчета, залива се със студена вода и се вари. Когато започне да омеква, се добавя измитият ориз. Чорбата се посолява...
Овнешко рагу
Овнешко рагу
пълно омекване. Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Овнешко паприкаш
Овнешко паприкаш
Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него...
Рибен курбан
Рибен курбан
2
Почистения и измит шаран осоляваме със сол, натриваме със смлян микс пипер и поливаме с сока от един изцедан лимон. Прибираме в хладилник и...
Шилешки курбан
Шилешки курбан
Месото се нарязва на хапки. Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане...
Бистър курбан
Бистър курбан
1
Нарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин. Готовото месо обезкостете и...
Курбан манджа
Курбан манджа
3
Сваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона. Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен...
Овчи Курбан
Овчи Курбан
2
препените непременно. Сол се добавя според вкуса ви. Когато месото е сварено, курбанът е готов. По желание се слага глава лук, за да оцвети ...

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: