Омлет с Пиле

Открий всички 22 избрани предложения относно омлет с пиле в Готвач.бг.
Омлет с пиле
Омлет с пиле
1
кашкавал. Когато се стопят, свалете омлета от котлона. Повторете с втората половина на сместа. Изпечените до златисто пилешки бутчета се...
Палачинков омлет с пиле
Палачинков омлет с пиле
1
. Загрейте мазнина в тиган и сложете да се изпържи добре и от двете страни, като палачинка. Тази смес е достатъчна за 3 омлета....
Омлет с пиле и праскова
Омлет с пиле и праскова
Смелете пилешкото месо и го запържете с половината масло. Посолете и поръсете с кимион. Обелете прасковата, нарежете я на кубчета и прибавете...
Засищащ омлет
Засищащ омлет
1
Съставките за омлета се разбиват добре и се слагат в тиган с мазнина, за да не залепне омлетът. След като го изпържим, го вадим в чиния, а ...
Разгънат омлет
Разгънат омлет
В купа счукваме трите яйца. Разбиваме ги и към тях прибавяме водата, която е 3 супени лъжици. За да стане самият омлет пухкав съотношението...
Копривен омлет
Копривен омлет
разбитите белтъци, овкусени със малко сол и натрошеното сирене. С дървена шпатула внимателно загъваме омлета да се изпече до готовност. Лека, ...
Габровски омлет
Габровски омлет
2
Загрейте тигана на средно силен огън. Добавете мазнината и яйцата, както се приготвят на очи. Изчакайте 1-2 мин., докато белтъците са почти...
Овесен омлет
Овесен омлет
В купа отделяме белтъците от жълтъците. Разбивам леко белтъците. Към тях прибавяме чията, лененото семе и овесените ядки. Разбъркваме добре. В...
Затворен омлет
Затворен омлет
2
на дребно шпек, натрошеното сирене и настърганият кашкавал. Щом се по-запържат яйцата, затваряме омлета с помощта на шпатула. Запържваме го...
Спагетен омлет
Спагетен омлет
3
Сипваме в тиган олиото и запържваме накълцания на ситно лук и нарязаните на малки парчета кренвирш и маслини. Спагетите трябва да са...
Хлебчета-Омлет
Хлебчета-Омлет
на тавичката (центърът остава свободен, за да се сложи там омлетът). След като сме наредили хлебчетата в тавата, ги оставяме да постят още за...
Пухкав омлет
Пухкав омлет
перфектния пухкав омлет. След като тиганът е загрял се изсипват яйцата. Докато той хваща коричка от долната страна, върху него се натрошава сирене...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: