Омлет с пиле

Омлет с пиле

1

кашкавал. Когато се стопят, свалете омлета от котлона. Повторете с втората половина на сместа. Изпечените до златисто пилешки бутчета се...

1

Омлет с Пиле

Открий всички 21 избрани предложения относно омлет с пиле в Готвач.бг.
Палачинков омлет с пиле

Палачинков омлет с пиле

1

. Загрейте мазнина в тиган и сложете да се изпържи добре и от двете страни, като палачинка. Тази смес е достатъчна за 3 омлета....

Омлет с пиле и праскова

Омлет с пиле и праскова

Смелете пилешкото месо и го запържете с половината масло. Посолете и поръсете с кимион. Обелете прасковата, нарежете я на кубчета и прибавете...

Разгънат омлет

Разгънат омлет

В купа счукваме трите яйца. Разбиваме ги и към тях прибавяме водата, която е 3 супени лъжици. За да стане самият омлет пухкав съотношението...

Пухкав омлет

Пухкав омлет

перфектния пухкав омлет. След като тиганът е загрял се изсипват яйцата. Докато той хваща коричка от долната страна, върху него се натрошава сирене...

Копривен омлет

Копривен омлет

разбитите белтъци, овкусени със малко сол и натрошеното сирене. С дървена шпатула внимателно загъваме омлета да се изпече до готовност. Лека, вкусна, бърза и здравословна рецепта подходяща за пролетта....

Габровски омлет

Габровски омлет

2

Загрейте тигана на средно силен огън. Добавете мазнината и яйцата, както се приготвят на очи. Изчакайте 1-2 мин., докато белтъците са почти...

Хлебчета-Омлет

Хлебчета-Омлет

на тавичката (центърът остава свободен, за да се сложи там омлетът). След като сме наредили хлебчетата в тавата, ги оставяме да постят още за...

Кайзер омлет

Кайзер омлет

изсипват в тефлонова тавичка. Пекат се във фурна на 180 градуса, около 20 минути. Полученият омлет се намазва с конфитюр и се завива на руло. Декорира се с шоколад и пресни плодове....

Затворен омлет

Затворен омлет

1

на дребно шпек, натрошеното сирене и настърганият кашкавал. Щом се по-запържат яйцата, затваряме омлета с помощта на шпатула. Запържваме го...

Засищащ омлет

Засищащ омлет

1

Съставките за омлета се разбиват добре и се слагат в тиган с мазнина, за да не залепне омлетът. След като го изпържим, го вадим в чиния, а в...

Овесен омлет

Овесен омлет

В купа отделяме белтъците от жълтъците. Разбивам леко белтъците. Към тях прибавяме чията, лененото семе и овесените ядки. Разбъркваме добре. В...

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: