Оригинална Капама

Прегледай всички 24 избрани предложения относно оригинална капама в Готвач.бг.
КапамаКапамаПечете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....
Богата капамаБогата капамаНакрая покриваме богатата капама с листа от зелето и заливаме с вино и олио. Запечатваме с тесто капака слагаме във фурната....
Баш КапамаБаш КапамаПека любимата капама на най-силна степен във фурната около два часа....
Капама НаследствоКапама НаследствоКапама се готви в казан на двора със затворен капак....
Кокошка капамаКокошка капамаИзчистваме и измиваме кокошката. След това я нарязваме на порции. Нарязваме киселото зеле на ситно и го задушаваме с 2 с.л. масло. Когато се...
Вкусна капамаВкусна капамакапама за 90 минути, до готовност на месото....
Банска КапамаБанска КапамаПечене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Домашна капамаДомашна капамаВърху съда слагаме алуминиево фолио и захлупваме с капака....
Софийска КапамаСофийска КапамаНай-отгоре на капамата се сипват виното и олиото....
Моята капамаМоята капамаПреди сервиране капамата изсипете в голяма тава и разпределете съдържанието ѝ, като във всяка порция сложите от всички меса, зеле и ориз....
Родопска КапамаРодопска КапамаКокошката/ петелът се обтриват със сол и черен пипер и се залива с вода, за да ври. Ако предпочитате, може да направите птицата на порции и да не...
Коледна капамаКоледна капамаОставете коледната капама да се пече цяла нощ на слаба фурна. Разкошно коледно ястие за вашата трапеза....

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: