Оригинална Рецепта за Пастет

Прегледай всички 21 кулинарни идеи относно оригинална рецепта за пастет в Готвач.бг.
Пастет от гъши дроб
Пастет от гъши дроб
Гъшият дроб се измива обилно със студена вода. Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво. Морковите се...
Свински пастет от дроб
Свински пастет от дроб
1
Измийте добре и почистете от ципите черния дроб. Нарежете го на парчета. Загрейте мазнина и запържете ситно нарязаните лук, чесън и гъби...
Шведски пастет от дроб
Шведски пастет от дроб
Нарежете почистения дроб на по-големи парчета и го смелете със сланината в машинка за месо. Изпържете нарязания на ситно лук в масло до...
Пастет от черен дроб
Пастет от черен дроб
Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук. Залива се с 1/3 чаша вода и се...
Пастет от пилешки дроб
Пастет от пилешки дроб
Пригответе си 6 малки терини или готови форми да печене. Измийте и подсушете пилешките дробчета. Нарежете хляба на кубчета, поставете го в дълбок...
Пастет от пилешко и дроб
Пастет от пилешко и дроб
Смиламе черния дроб и изпеченото пилешко месо с месомелачка, поне два пъти или накълцваме на много ситно в блендер. Добавяме подправките...
Домашен пастет от черен дроб
Домашен пастет от черен дроб
Нарежете праза, морковите и лука изсипете ги в тиган залейте с вода и задушете за 10 мин. През това време нарежете свинския дроб на дребни...
Домашен пастет от черен дроб
Домашен пастет от черен дроб
5
Почистете дроба от ципите и кръвоносните съдове, нарежете го на филийки и го сварете в леко подсолена вода. Смелете черния дроб в...
Пастет от свински черен дроб с плодове
Пастет от свински черен дроб с плодове
Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте...
Пастет Шийтаке
Пастет Шийтаке
сол на вкус. Когато поомекнат се пасират заедно с тофуто на гладък пастет, към който се добавя черен пипер, соев сос и сок от лимон....
Чернодробен пастет
Чернодробен пастет
Лукът и дробът се нарязват на ситно и се изпържват до омекване в олиото. Охлаждат се и се смилат заедно с яйцата. Подправят се със сол и черен ...
Гъши пастет
Гъши пастет
достатъчно, блюдото се маха от огъня и се оставя малко да се охлади. Всичко се пресипва в пасатор и се прави на пастет. Ако пастетът ви се...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: