Gotvach.bg»Избрани Колекции»Киш Лорен Оригинална Рецепта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Накрая поръсете киша с дивия лук. Печете още около 15 мин.
Да ви е вкусно с този любим киш Лорен с див лук!...

После се е пренесъл във Франция в региона на Лорен и от там се води името му Киш Лорен....

Поставяте във фурна киша, да се пече за още около 30 минути на 170 °C.
Киш Лорен с бекон и кашкавал е разкош на вашата маса :)...

Презентираме, както ни хареса патешко магре с картофено пюре и мини Киш Лорен....

1

В тенджера под налягане сварете нахута за 30 минути, след което го смелете.
Смелете и семената от чиа и ги смесете с нахута, като размачквате...

Поръсва се с пармезана и така приготвения киш се пече около 50 мин., или докато сместа стане златиста....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: