Паламуд на Скара или Пържен

Открий всички 14 подбрани съвети за паламуд на скара или пържен в Готвач.бг.
Свеж паламуд на скараСвеж паламуд на скара
Почистете рибата, нарежете я и я посолете. След това намажете парчетата с обилно количество зехтин. Печете на умерена скара. Поднесете с резени лимон и стръкове магданоз....
Черноморски паламуд на скараЧерноморски паламуд на скара
потапяме парчетата риба за 30 минути. Преобръщаме парчетата няколко пъти. Отцеждаме от маринатата и печем на предварително загрята скара. Сервираме със салата според сезона и питие по избор....
Паламуд на скараПаламуд на скара
6
. Намажете ги обилно с олио и ги сложете да се пекат на скара, като ги обръщате на няколко пъти и ги мажете с олио. Накълцайте магданоза на...
Пържен паламуд в сосПържен паламуд в сос
. Осолете го, след което започнете да го пържите равномерно от всички страни в тенджерка. Докато рибата се пържи, накълцайте лука. Запържете го в...
Паламуд със зехтин на скараПаламуд със зехтин на скара
Почистете рибата и я нарежете на порции. Посолете я и я намажете с обилно количество зехтин. Поставете паламуда на скарата и печете до готовност. Поднесете с резени лимон и стръкове магданоз....
Пържен Паламуд с ароматни подправкиПържен Паламуд с ароматни подправки
почине поне за 30 минути. Шайбите паламуд се овалват в царевичното брашно, в което са смесени подправките - чесън на прах, сушени девесил...
Пържен паламуд с царевично брашноПържен паламуд с царевично брашно
. Измиваме добре рибата. Нарязаната рибка поливаме обилно със сока на прясно изцеден лимон и оставяме поне 30 минути. Овалваме шайбите паламуд в...
Телешки дроб на скара с пържен лукТелешки дроб на скара с пържен лук
1
Телешкия дроб се посолява, добавя се черен пипер и се реже на парчета, колкото един залък. Пържи се на загрята скара. През това време в...
Кюфтенца от броколи (печени или пържени)Кюфтенца от броколи (печени или пържени)
4
ще ги пържите на тиган или ще ги печете на фурна върху готварска хартия и ще ги обръщате кюфтенцата от броколи, когато станат златисти....
Консервиран ПаламудКонсервиран Паламуд
риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Осолен паламудОсолен паламуд
консумация. Осоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Маринован паламудМаринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка: