Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешки Сърца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Патешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час....

Сготвените патешки сърца отцедете от бульона. Нарежете ги по дължина на две. Загрейте маслото в тиган....

Измиваме сърцата и ги разцепваме през средата, оставяме ги да се киснат във вода и добавяме малко оцет, за да им излезе оцета....

1

Готовите сърца овкусете със сол и черен пипер. Гарнирайте мезето с лимон.
Задушените патешки сърца в масло и бяло вино са много вкусни....

1

Измиваме патешките сърца и ги разполовяваме. Обелваме лукът и го разрязваме на 4.
Набучваме 2 сърца, 1 голяма люспа лук....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: