Печена Свинска Глава

Прегледай всички 20 кулинарни идеи за печена свинска глава в Готвач.бг.
Печена свинска главаПечена свинска глава
1
Свинската глава се разполовява на две части и се измива с топла течаща вода много добре. Двете парчета се слагат в голяма тенджера и се заливат...
Как се пече свинска глава?Как се пече свинска глава?
Печената свинска глава е деликатес, на който малцина могат да устоят. Тя изисква търпение и мерак, за да бъде приготвена както трябва, но...
Пача от свинска главаПача от свинска глава
Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера. Нарязваме лука, корените за супа (без...
Яхния от свинска главаЯхния от свинска глава
Сложете месото да се свари. Когато е полуготово добавете нарязаните на кубчета зеленчуци, солта, черния пипер и дафиновия лист. След като...
Свинска глава на пещСвинска глава на пещ
15
главата и в тавата, в която ще се пече. Цялата глава се намазва обилна с мас. Посолява се и се поръсва с 1- 2 пакетчета черен пипер. Главата...
Супа от свинска главаСупа от свинска глава
Свинската глава се измива добре и се насича на парчета. Слага се в голяма тенджера, залива се със студена вода и се вари на бавен огън, докато...
Свинска глава със зелеСвинска глава със зеле
1
Месото от свинската глава се запържва леко. Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото...
Телешка глава, печена в шкембеТелешка глава, печена в шкембе
пълненото шкембе, наливат се 3-4 черпака от бульона и телешката глава в шкембе се пече до зачервяване на 200 градуса /около 30 минути/....
Свинска Глава в БурканиСвинска Глава в Буркани
Разцепете свинските глави на четири части. В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода. Сложете да се варят на умерен огън, като...
Пастет от свинска главаПастет от свинска глава
Първо преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода...
Шницели от свинска главаШницели от свинска глава
От отделеното месо се оформят шницели. Нарязват се на тънко и се посоляват. Панират се в брашно, разбити яйца, галета и пак яйца. Пържат...
Свинска глава с картофиСвинска глава с картофи
Необходимо е да накиснете за 1 нощ свинската глава, за да може да й излезе кръвта. След това я посолете много добре и поставете в голям гювеч...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: