Печен Свински Врат на Фурна Цял

Открий всички 74 избрани предложения относно печен свински врат на фурна цял в Готвач.бг.
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурнаСложете месото да се пече на 180 градуса. Периодично обливайте със соса....
Печен свински вратПечен свински вратПоръсете в останалите подправки, завийте тавата със станиол и сложете свинското да се пече за около 4 часа на не силна фурна....
Бавно печен свински вратБавно печен свински вратПече се във фурна на 160 градуса около 3 часа....
Цял Печен Заек на ФурнаЦял Печен Заек на ФурнаЗавиваме с фолио и поставяме във фурната. Печем около час и половина, преди да извадим, премахваме фолиото и запичаме....
Марината за Печен Свински ВратМарината за Печен Свински ВратПри тази марината свинският врат леко се запържва от двете страни и тогава се поставя в тава, след което добавяме от марината и останалата бира и...
Печен Свински Врат с КартофиПечен Свински Врат с Картофи
Малко преди да е готово извадете и добавете лютеница, поразбъркайте и пак поставете тавата във фурната да се позапече за последно....
Печен свински врат по китайскиПечен свински врат по китайскиРазполовете свинския врат по дължина на 2 дълги парчета....
Цял печен на фурна питомен заекЦял печен на фурна питомен заекПече се в предварително загрята фурна на 140 градуса за 4 часа, като след първите 2 часа се добавят обелените цели картофи и нарязаните по дължина...
Свински вратСвински вратОпеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Телешки врат, печен на фурнаТелешки врат, печен на фурнаПохлупва се с капак и се пече в предварително загрята фурна на 220 градуса за 30 минути....
Печен Агнешки Врат на ФурнаПечен Агнешки Врат на ФурнаПече се в предварително загрята фурна на 220 градуса за час, пликът се обръща и се пече за още час на 180 градуса....
Пиян свински врат на фурнаПиян свински врат на фурнаСвинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: