Пиле Фондю

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно пиле фондю в Готвач.бг.
Пиле фондю
Пиле фондю
1
Накиснете предварително гъбите във вода. Нарежете пилешкото на парчета, объркайте го със сол, млян черен пипер и мащерка и оставете да престои...
Фондан
Фондан
1
Слагате в касерола водата. Добавяте желатина и пускате котлона на ниска степен, за да се разтвори. Прибавете глюкозата и веднага щом се разтопи...
Как се прави фондю
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария...
Тройно шоколадово фондю
Тройно шоколадово фондю
Разтопете трите вида шоколад в три отделни съда на водна баня. След това на всеки се сипва по 1/3 от сметаната и олиото. Сервирайте...
Фондю с Фонтина
Фондю с Фонтина
Нарежете сиренето на кубчета и го смесете млякото. Оставете да престои за 2 часа. Прехвърлете в тенджерка и сложете на котлона в друга по...
Фондю по парижки
Фондю по парижки
Виното се налива в дълбока тенджера и се добавят сирената, нарязани на кубчета, и подправките. Оставя се на котлона да заври при непрекъснато...
Фондю с бяло сирене
Фондю с бяло сирене
Натрийте съда за фондю с чесън. Стопете маслото, добавете брашното и разбъркайте, като запържите за 2-3 минути. Бавно долейте млякото при...
Фондю с кафе
Фондю с кафе
в кафето, а след това в сметаната. Вместо с бухтички може да поднесете фондюто с подходящи бисквити и плодове....
Фондю с шоколад
Фондю с шоколад
1
слага в съд за фондю. Плодовете може да набучете на шишчета. В купички разпределете смлени ядки, кокосови стърготини. В чинии поднесете...
Фондю по селски
Фондю по селски
1
Разтопява се краве маслото, добавя се натрошеното сирене и изварата и се разбърква до получаване на кремообразна смес. Овкусява се с...
Шоколадово фондю Мими
Шоколадово фондю Мими
Разтопетешоколада на пара, добавете млякото, рома и ванилията. Гарнирайте по желание с плодове, целувки, бишкоти...
Фондю с кашкавал в тиква
Фондю с кашкавал в тиква
Срязва се капачето на тиквата и с лъжица се чисти от семената и влакната. Отвътре тиквата се поръсва със сол и се намазва с малко зехтин. Пече се...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: