Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фондю Уред
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадово фондю - как да го приготвим?
Фондюто е традиционно и много вкусно швейцарско ястие, познато от далечната 725 г. преди новата ера....
Фондю в хляб - кулинарната визитка на ШвейцарияВсички вече познаваме фондюто от сирена, поднесено в традиционния керамичен съд. Но чували ли сте за фондю, поднесено в хляб?...
1
Препоръчват фондю с приятели срещу зимна депресия
Фондюто задължително трябва да се сподели с приятели обаче, защото само по този начин човек няма да се чувства изолиран....
Създадоха уред, който ще показва качеството на храните
Български специалисти от Университета по хранителни технологии в град Пловдив и техни колеги от Техническия университет в град Габрово разработиха...
Нов уред превръща плодове и зеленчуци в макарони
На американския пазар вече е пуснат в продажба нов уред, който може да превръща плодовете и зеленчуците в тестени изделия като макарони, фиде и дори...
История на фондюто
Ето някои тънкости при приготвяне на фондю:
- За да не загори сиренето, фондюто трябва да се готви на слаб огън;
- За да не се разслои сместа...
Беден швейцарец измислил фондютоПрочутото фондю, без което изисканите коктейли биха изглеждали доста по-семпло, е „родено” в Швейцария....
3
Как да приготвим перфектен фонданПриготвянето на фондан винаги много е притеснявало повечето домакини и те често бързат да си закупят готова смес от магазините....
1
Как се прави захарен фондан?
Приготвянето на торти с покритие от захарен фондан неслучайно се смята за висш пилотаж в кухнята....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: