Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Уред за Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Методи за опушване на меса
Опушването на меса се използва от древни времена, за да се запазят по-дълго годни....
Пет начина да си направим кюфтета без месо
Не си мислете, че кюфтетата се правят единствено от кайма. Ето пет интересни варианта на кюфтета, които определено ще разчупят представите Ви за...
Да си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко...
Как да направим вкусно месно руло
Руло се получава от различни видове месо: телешко, свинско, пилешко и пуешко месо....
Как да направя пилешкото месо крехко?
Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....
Как да си направим желе?Приготвянето на желе не е никак трудно и днес ще ви разкрием стъпка по стъпка как да си направим желе и то да е с гарантиран съвършен резултат....
1
Как да си направим къри?
Къри сосът е особено подходящ за поднасяне с морски дарове, ориз, зеленчуци, месо....
Как да си направим сметана?
Сметана е един от най-калоричните хранителни продукти, който обаче намира изключително широко приложение в сладкарството. Без сметана много сладкиши...
Как да си направим кълнове?
Но от кои растения можем да си направим кълнове? Почти от всички растения могат да се направят кълнове....
Как да си направим шприц?
Не е нужно да оставяте десетки левове в специализираните магазини за домакински уреди и потребности, за да творите чудеса в кухнята....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: