Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Уред за Опушване на Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Опушването на меса се използва от древни времена, за да се запазят по-дълго годни....

Не си мислете, че кюфтетата се правят единствено от кайма....

Подхожда си и с лимонов сок.
Познавачите смятат, че най-полезен е таханът, приготвен с небелен сусам. Той има по-тъмен цвят....

Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....

1

Къри сосът е особено подходящ за поднасяне с морски дарове, ориз, зеленчуци, месо....

Но възможно ли е да си приготвим сметана в домашни условия? Отговорът е да....

Но от кои растения можем да си направим кълнове? Почти от всички растения могат да се направят кълнове....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
54
42
31
22
10
Дай твоята оценка: