Пиле по Панагюрски

Разгледай всички 34 авторски предложения за пиле по панагюрски в Готвач.бг.
Класическо пиле по панагюрски
Почистете пилето, измийте го и го нарежете на парчета. Накълцайте лука и го оставете да се задуши в намазнена тенджера. Щом стане прозрачен...
Панагюрска апетитка
Лютите червени чушки се изпичат върху тенекия, прибират се в найлонов плик, за да се обелят по-лесно. След като изстинат, се обелват и нарязват...
Панагюрски тутманик
11
От брашното, водата, маята, солта, захарта, яйцето и олиото се омесва средно меко тесто. След втасване се разделя на 10 различни по големина...
Панагюрска салата
Накълцайте зелето и нарежете чушките на тънки ивици. Морковите настържете на едро ренде заедно с доматите. Чесъна накълцайте на ситно...
Сиврия по панагюрски
Измиваме, подсушаваме и почистваме пиперките от семето. Изпичаме ги, обелваме и нарязваме на парченца, които изпържваме в сгорещено олио...
Чушки по панагюрски
Нарязваме чушките на дребно и ги запържваме в олиото, добавяме брашното и разбъркваме, изсипваме киселото мляко и подправяме със сол и черен...
Гювеч по Панагюрски
Измийте и нарежете на дребни парчета свинското месо. Сложете в тава с малко олио и запечете в предварително загрята фурна. Обелете картофите...
Лучено по панагюрски (Подлучени яйца по панагюрски)
гъстота. Лученото по панагюрски може да се остави в хадилник, за да се охлади преди поднасянето. За любителите на по-пикантното: загрейте...
Крачолина (Панагюрска зелева супа)
1
Ако зелевият сок (от киселото зеле) е много кисел или твърде солен, се разрежда с вода. Ако сокът не е достатъчно солен, може да се добави малко...
Панагюрска шарена сол
3
Първата съставка е царевицата. За да се прибави като съставка, първо трябва хубаво да е узряла и изсъхнала на слънце. След това се ронят...
Качамак по панагюрски
Тиквичките се нарязват на малки кубчета и се сваряват в подсолена вода, след това се отцеждат и оставят настрана. От царевичния грис се...
Панагюрски тутманик (Оригинална рецепта)
Загрейте 100 г масло и 100 мл олио заедно в дълбок тиган или друг подходящ съд на умерен котлон, докато замирише леко на препържено и дръпнете...

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: