Постен Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения относно постен тутманик в Готвач.бг.
Икономичен и постен тутманик
Икономичен и постен тутманик
, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода. Завийте го с кърпа за 10 минути, след което е готов за консумация - топъл или вече изстинал - ...
Тутманик
Тутманик
Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...
Черновръшки тутманик
Черновръшки тутманик
3
като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен ...
Тутманик Облак
Тутманик Облак
жълтък и прясно мляко и разпределяме отгоре парченца масло. Печем вече приготвения тутманик в загрята фурна на 150 градуса до златисто....
Царски тутманик
Царски тутманик
3
алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава ...
Овчарски тутманик
Овчарски тутманик
От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...
Слоест тутманик
Слоест тутманик
3
златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре. Характерното за този ...
Тутманик Карниера
Тутманик Карниера
10
студена фурна, която включвам на 180 градуса. Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....
Красив тутманик
Красив тутманик
2
приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече ...
Вързан Тутманик
Вързан Тутманик
температурата на помещението или мястото, където се оставя тутманикът. След като вече тавата е изпълнена от повторно втасалия тутманик...
Деветашки тутманик
Деветашки тутманик
1
нагрята на 180 градуса фурна. Печете деветашкия тутманик до златисто кафяв загар и готовност....
Старовремски тутманик
Старовремски тутманик
1
останалото, разтопено краве масло и печете старовремския тутманик на умерена фурна до готовност....

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: