Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


10

1

След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....

Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....

Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...

Размиваме маята в малко хладка вода. Прибавяме около 2 с.л. брашно и приготвяме каша, която оставяме да втаса.
Замесваме меко тесто, като към пресятото...

Извадете, нарежете и хапнете за закуска бъркан тутманик със сирене и кашкавал.
Добър апетит!...

4
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: