Постен Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения относно постен тутманик в Готвач.бг.
Икономичен и постен тутманикИкономичен и постен тутманикСлед като извадите от фурната, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода....
Тутманик БалканджийскиТутманик БалканджийскиТози невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Сполучлив тутманикСполучлив тутманикПече се тутманика в умерена фурна за 30-40 мин....
Тутманик МилетоТутманик МилетоТози пухкав тутманик си се надува и става много хубав на вид....
Ретро ТутманикРетро ТутманикЗагряваме фурната на 180 градуса и слагаме ретро тутманика да се пече около 10 минути....
Малък тутманикМалък тутманикМалкият тутманик е готов....
Царски тутманикЦарски тутманикТутманикът става като памук, с хрупкава коричка, много сирене и аромат на масло. Царският тутманик е невероятен....
Деветашки тутманикДеветашки тутманикПечете деветашкия тутманик до златисто кафяв загар и готовност....
Вързан ТутманикВързан ТутманикВтасването зависи от температурата на помещението или мястото, където се оставя тутманикът....
Надиплен тутманикНадиплен тутманикРазбийте жълтъка с 2 с.л. прясно мляко и с помощта на четка намажете тутманика....
Черновръшки тутманикЧерновръшки тутманикОтново изчакайте тутманика да бухне и втаса втори път- около 40-50 минути. 7....
Здравословен тутманикЗдравословен тутманикОлиото трябва наистина да е в минимални количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата....

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: