Икономичен и постен тутманик

Икономичен и постен тутманик

0

, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода. Завийте го с кърпа за 10 минути, след което е готов за консумация - топъл или вече изстинал - прекрасен, бърз и лесен! Добър апетит!...

1

Постен Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения относно постен тутманик в Готвач.бг.
Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Черновръшки тутманик

Черновръшки тутманик

2

като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен е! Добър апетит!...

Красив тутманик

Красив тутманик

1

приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече тутманика се на 150 градуса около 35 минути....

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Слоест тутманик

Слоест тутманик

3

златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре. Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен....

Тутманик Карниера

Тутманик Карниера

10

студена фурна, която включвам на 180 градуса. Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....

Завит тутманик

Завит тутманик

тутманика в предварително затоплена фурна на 200- 220 градуса за 30-40 мин. до хубаво изпичане на тутманика. След изваждане, ръсим със студена вода...

Мързелив тутманик

Мързелив тутманик

Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него...

Усукан тутманик

Усукан тутманик

3

охлюв, оставя се да втася в намаслена тава и се маже с жълтъка. Печем тутманика на 180 градуса до готовност....

Апетитен тутманик

Апетитен тутманик

1

Брашното се пресява в дълбока купа. Добавят се солта и захарта. Млякото се смесва със содата и се добавя към брашното. Разбиват се яйцата и...

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: