Пшенични Кълнове Приготвяне

Прегледай всички 16 избрани предложения относно пшенични кълнове приготвяне в Готвач.бг.
Тортия с пшенични кълнове и пиле
Тортия с пшенични кълнове и пиле
. Разбъркайте киселото мляко с майонезата заедно с пшеничените кълнове, настъргания морков, ситно нарязаната чушка и малко накълцан магданоз...
Салата с рукола и пшенични кълнове
Салата с рукола и пшенични кълнове
Пшеничените кълнове се накисват за 10 минути в топла вода, след което изцеждаме. Измиваме руколата и подсушаваме. Слагаме в дълбока купа...
Кълнове
Кълнове
1
пшеничени кълнове се съдържат: 198 ккал, белтъчини 7.49 г, въглехидрати 42.53 г, мазнини 1.27 г; В 100 г кълнове от червен боб се ...
Пшенични трици
Пшенични трици
1
токсини. Състав на пшенични трици Пшеничните трици са истински извор на полезни вещества и витамини. Причината е, че именно в тях се ...
Пшенични тортили
Пшенични тортили
всяка страна. Обръщат се с помощта на нож, след като дъното добие деликатен загар. Готовите пшенични тортили увийте в кърпа, ако ще ги хапвате...
Солена пита с пшенични трици
Солена пита с пшенични трици
Първо, темперираме яйцата, разбиваме в купа и добавяме предварително затопленото с добавена сода кисело мляко. Прибавяме олиото, постепенно...
Мини царевично-пшенични хлебчета
Мини царевично-пшенични хлебчета
(при мен се получават 15 царевични хлебчета) пъхнете тавата във фурната и печете на 200 градуса за 20 мин. Поднесете царевично-пшеничните хлебчета ...
Ръжено-пшенични кренвиршки
Ръжено-пшенични кренвиршки
и кашкавала може да се добави и резен кисела краставичка. Забележка: Ако се използва готово ръжено-пшеничено брашно, от него се измерват 600 г....
Мюсли от пшенични зърна
Мюсли от пшенични зърна
Пшеничните зърна се смилат на прах. Заливат се с вода, като течността трябва само да покрие смлените зърна. Разбърква се и се покрива със...
Хляб с пшенични трици
Хляб с пшенични трици
Брашното се пресява със содата и солта. Добавят се киселото мляко и медът и се замесва гладко тесто. Оформя се като питка, слага се в...
Пшеничен хляб
Пшеничен хляб
Пресейте брашното и добавете солта и маята. Долейте 300 мл топла вода заедно със зехтина и меда. Постепенно замесете гладко и хомогенно тесто...
Приготвяне на домашни колбаси
Приготвяне на домашни колбаси
приготвяне на трайни месни изделия са от преди 2 600 години от Италия, Гърция и Китай. Днес се смята, че само в Германия има над 1 200 вида...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: