Пълнено Гергьовско Агне

Разгледай всички 32 избрани предложения относно пълнено гергьовско агне в Готвач.бг.
Гергьовско пълнено агне
Гергьовско пълнено агне
пипер, сух джоджен и олио. Разбърква се хубаво и със сместта се намазва агнето, както отвътре, така и отвън. Оставяме месото така да се овкуси...
Гергьовско пълнено печено агне
Гергьовско пълнено печено агне
готвене или пък го сервирайте в малка касерола и черпаче заедно с печеното агне....
Пълнено гергьовско агне
Пълнено гергьовско агне
кора. Сложете като решетка няколко лозови клонки върху агнето и покрийте плътно с тестото. Сложете Пълнено гергьовско агне да ...
Пълнено гергьовско агне с булгур
Пълнено гергьовско агне с булгур
подходящ съд. Намажете пълненото агне първо с ракията, като я втривате навсякъде. След това го залейте с останалото олио и го намажете с ...
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещ
Пълнено Гергьовско агне, печено в пещ
2
. Напълнете с ориза и зашийте отвора с дебел памучен конец. Покрийте цялото пълнено агне с булото. Поставете го в дълбока тава и налейте ...
Гергьовско агне
Гергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от...
Гергьовско агне по кулски
Гергьовско агне по кулски
, в която предварително се поставят тънки летвички, за да не се залепи агнето за дъното. Сипва се 1/2 литър вода. Цялото агне се увива във ...
Гергьовско агне в трап
Гергьовско агне в трап
, джодженът, магданоз, ориз, червен пипер, девесил, магданоз, стафиди и бульон. Подправя се с кимион. С така приготвената плънка се пълни агнето и...
Гергьовско агне на пещ
Гергьовско агне на пещ
1
Осолява се от всички страни почистеното агне. Сваряват се и се нарязват на дребно вътрешностите. Лукът се нарязва и се задушава в олио...
Гергьовско агне по чапкъновски
Гергьовско агне по чапкъновски
Агнето се почиства добре, главичката и дреболиите се сваряват, като чревцата се измиват много добре и се сплитат на плитки. Варят се до омекване...
Пълнено агне
Пълнено агне
загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за да не прегори кожата. ...
Пълнено агне с девесил
Пълнено агне с девесил
завива цялото агне. Пече се 3 часа в загрята фурна. През половин час агнето се залива със соса от печенето....

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: