Пълнен Паламуд

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно пълнен паламуд в Готвач.бг.
Пълнен паламуд по рускиПълнен паламуд по руски
пълнения паламуд по руски с гарнитура от картофи или салата. По този начин могат да се приготвят и всички други големи риби....
ПаламудПаламуд
Паламуд /Atlantic bonito, Sarda sarda/ представлява морска риба от семейство Скумриеви /Скумриеви/ и род /Паламуди/, която напомня на...
Осолен паламудОсолен паламуд
консумация. Осоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран Паламуд
риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Паламуд консерваПаламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Паниран паламудПаниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...
Маринован паламудМаринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?
дълго съхранение паламудът може да се замрази във фризер. Осоленият паламуд трябва да се консумира със студена бира или червено вино....
Маринован паламуд със сосМаринован паламуд със сос
паламуд се подреждат, добавят се 1-2 зърна бахар, 3-4 зърна черен пипер и 2-3 дафинови листа и доматеният сок. Така се оставя за 4-5 дни и тогава се консумира....
Панирани трахули от паламудПанирани трахули от паламуд
Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки. Най-добре се работи с нея, когато я охладим за 30...
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцки
паламуда, чийто сезон е късната, хладна есен. Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки. Най...
Паламуд на сачПаламуд на сач
Почистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: