Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържени Калмари по Гръцки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържени Калмари по Гръцки

Пържени Калмари по Гръцки

Открий всички 22 подбрани съвети относно пържени калмари по гръцки в Gotvach.bg.
Пълнени калмари по гръцкиПълнени калмари по гръцкиЗагрявате 4-5 с.л. зехтин и запържвате в него лука, нарязаните пипала и глави от калмари, наситнения магданоз и половината от доматите....
Калмари пане по гръцкиКалмари пане по гръцки
Имате уникални калмари пане по гръцки....
Калмари по гръцки с лимон и чесънКалмари по гръцки с лимон и чесън
Калмарите по гръцки с лимон и чесън са много вкусни. Вижте също как да си направите мусака по гръцки или любимия патладжан по гръцки....
Печени калмари на скара по гръцкиПечени калмари на скара по гръцки
Гарнитурата може да бъде пържени картофи, сотирани картофи и сезонна салата....
Пържени калмари на тиганПържени калмари на тиган
Пържат се в загрят тиган със зехтин по една минута от всяка страна....
Тиквички на тиган по гръцкиТиквички на тиган по гръцки
1
Приготвени по този начин, тиквичките не поемат много олио....
Пържени калмари по най-лесния начинПържени калмари по най-лесния начин
2
Ако обичаш калмарите, опитай и другите ни предложения за калмари на тиган, калмари по гръцки или тези вкусни пълнени калмари....
Гръцки сос за скариди и калмариГръцки сос за скариди и калмари
Гръцкия сос за скариди и калмари е изпробвано чудесен....
Пържени калмариПържени калмари
7
Пържените калмари са много вкусни!...
Пържени тиквички по гръцкиПържени тиквички по гръцки
8
Тиквичките по гръцки се поднасят с кисело мляко или дзадзики. Забележка: Количеството на подправките зависи от вкуса на всеки....
Вкусни пържени калмариВкусни пържени калмари
В тиган се сипва около 4-5 пръста олио и се оставя да се загрее. След това в олиото се пускат по малко от калмарите....
Хрупкави пържени калмариХрупкави пържени калмари
В купа разбъркваме брашното със солта и черния пипер и в него овалваме налязаните на шайби калмари....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: