Gotvach.bg»Избрани Колекции»Панировка за Пържени Калмари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовите калмари се вадят върху салфетка, за да се отцеди излишната мазнина....

В купа разбъркваме брашното със солта и черния пипер и в него овалваме налязаните на шайби калмари....

Ако смятате да панирате или пържите калмарите, първо, ги овалвате в продуктите, предвидени за панировка, а след това ги пускате да се пържат в дълбок...

Готовите панирани калмари се сервират с резени лимон и студена бира.
Добър апетит!...

2

Пържете в дълбок съд със загрято олио на силен огън до златна хрупкава коричка. Извадете панираните калмари върху хартия....

Загрейте олио в тиган, пържете на умерен огън от двете страни до златисто. Извадете панираните калмари върху салфетка да попие мазнината....

Готовите панирани калмари изваждаме с щипка и поставяме в чиния, постлана с кухненска хартия....

2
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: