Руска Закуска

Разгледай всички 12 подбрани съвети за руска закуска в Готвач.бг.
Шот Руска ЗакускаШот Руска ЗакускаНа дъното на чаша за шот, поставете зелена маслина без костилка. Добавете парченце червена чушка. Налейте доматен сок /по възможност без консерванти...
Традиционна Руска ЗакускаТрадиционна Руска ЗакускаВ руската кухня традиционна закуска са пирожки или блини. Eто как приготвих руски пирожки с извара....
Руска плиткаРуска плиткаАктивира се маята, щом шупне се замесва с другите продукти тесто и оставяме да втаса 40 минути на топло. Разточва се на правоъгълник, поръсва...
Руска водкаРуска водкаПосоченото количество вода със захарта сложете само да заври - тенджерата ви трябва да е абсолютно чиста. Снемете от котлона и веднага добавете...
Руска СалатаРуска СалатаРецептата за руска салата е изпълнена!...
Руска вишновкаРуска вишновкаВишните се измиват и всеки плод се набожда с клечка за зъби на две или три места. В голям буркан се слагат малко вишни, поръсват се със захар и индийско...
Руска окрошкаРуска окрошкаЯйцата и месото се сваряват поотделно. След като изстинат, се нарязват на кубчета заедно с краставичките и лука. Добавя се сметаната, посолява...
Руска туршияРуска туршияСлед 1 седмица руската туршия е готова за консумация....
Добруджанска закускаДобруджанска закускаСтопляме леко прясното мляко. Маята се размива в прясното мляко и захарта. Пресяваме брашното. Правим си кладенче и от изброените продукти, плюс киселото...
Мързелива закускаМързелива закускаСиренето се натрошава, а шунката се реже на дребни кубчета. Яйцата се разбиват заедно с разтопеното масло и киселото мляко. Бакпулверът се смесва...
Плодова закускаПлодова закускаИзмийте и почистете плодовете. За предпочитане не ги белете. Нарежете плодовете и ги разпределете в три купички. Изцедете сока на лимон и полейте...
Съботна закускаСъботна закускаПиленцата: Яйцата се сваряват (твърдо сварени), обелват се и с резен от моркова оформяме гребенчето и клюна на пиленцето, а с зрънца черен кимион...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: