Салата Катък

Разгледай всички 74 авторски предложения относно салата катък в Готвач.бг.
Лятна салата с катъкЛятна салата с катъкПоднесете салатата в чинии с лъжица-две от катъка....
КатъкКатъкВарим млякото на водна баня, на много слаб огън, докато остане наполовина. Бъркаме непрекъснато и внимаваме да не загори. Когато млякото се охлади...
Салата от патладжан и катъкСалата от патладжан и катъкПатладжанът се нарязва и изкисва със сол за половин час, след това се изплаква и изпича до готовност във фурната. Оставяме леко да изстине и след...
Салата с катък и шункаСалата с катък и шункаНарязваме доматите и краставица на кубчета, пресния лук на ситно, овкусяваме с олио, оцет и сол на вкус. Настъргваме сиренето отгоре и навсякъде...
Салата с катък и чушкиСалата с катък и чушкиСмесваме катъка със сиренето. Измиваме и изчистваме чушките. Пълним ги. Нарязваме и подреждаме в чиния. Накрая поръсваме с копър....
Салата катък с червени чушкиСалата катък с червени чушкиНарежете чушките по Ваше предпочитание. Добавете катъка и нарязания чесън. Разбъркайте. Поръсете с копър....
Златоградски катъкЗлатоградски катъкИзцедете киселото мляко в тензух за около 12-15 часа. След това към него прибавете настърганото ситно сирене, маслото, счукания чесън и разбъркайте...
Родопски катъкРодопски катъкКиселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър,...
Домашен катъкДомашен катъкСипете млякото в подходящ съд за варене. Сложете съда на водна баня и варете млякото в продължение на 2 часа. След това го охладете, докато стане...
Мелнишки катъкМелнишки катъкМлякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло. Сиренето се настъргва...
Млечна салата с тиквички, катък и майонезаМлечна салата с тиквички, катък и майонезаСлед това е готова за сервиране салатата. Може да съхраняваме и в хладилник....
Салата с печен пипер, катък и сиренеСалата с печен пипер, катък и сиренеНарязваме на ситно чушките. Към тях добавяме счукания чесън и натрошеното сирене. Посоляваме и прибавяме зехтина, катъка и ръсеницата. Разбъркваме...

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: