Сафрид с Доматен Сос

Прегледай всички 23 авторски предложения за сафрид с доматен сос в Готвач.бг.
Домашен доматен сосДомашен доматен сосПасирайте консервираните домати и нарязаните пресни домати....
Пресен сафрид на скара с доматен сосПресен сафрид на скара с доматен сосПрехвърлям изпеченият сафрид в соса и го оставям за още 5 минути....
Домашен пикантен доматен сосДомашен пикантен доматен сосЩом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша вода....
Сафрид с червени доматиСафрид с червени доматиИзмиваме и изчистваме сафрида. След това го нареждаме в плитка тенджера. Отгоре слагаме предварителна обелените и нарязани домати....
Пържен сафрид със средиземноморски сосПържен сафрид със средиземноморски сосИзмиваме сафрида, посоляваме го с едра сол за около час. Оставяме го да се изцеди в съд, като наклонyt на рибите е към главата....
Домaшен доматен сос за рибаДомaшен доматен сос за рибаПодгответе бял сос, като запържите брашното в масло. Добавете бульона и разбъркайте до изчезване на бучки. Запържваме лука, гъбите и доматеното...
Сафрид с домати и босилекСафрид с домати и босилекРибата се почиства и се нарежда в тава. Поръсва се със сол и черен пипер и се покрива с нарязания на колелца лук. Залива се с олиото и се нареждат...
Пържен сафридПържен сафридИзмийте и почистете сафрида, подсушете ги и го сложете в тава....
Доматен сосДоматен сосЗапържете брашното с краве масло, разредете запръжката с бульон, добавете предварително запърженото с лук и другите зеленчуци доматено пюре, после...
Маринован Солен СафридМаринован Солен СафридПриготвяме си сухи буркани за сафрида. Премахваме самата риба от оцета и нареждаме в бурканите, като поставяме подправките помежду....
Вкусен гръцки сафридВкусен гръцки сафридХубаво е да поднесете изпечения гръцки сафрид в порционни чинии направо с фолиото....
Сафрид по ГръцкиСафрид по ГръцкиИзчистваме и измиваме сафрида. Нареждаме я в тава, покрита с хартия за печене, и посоляваме от двете страни....

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: