Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско Месо в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Гювечът се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 2. 30 - 2. 45 часа.
Месото от глиган в глинен гювеч е готово....

Наливаме в гювеча 2 ч.ч гореща вода и захлупваме с капака му. Печем в студена фурна на 180 градуса до готовност....

По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....

Сармите в гювеч с кълцано свинско месо са готови!
Източник: Yordanka Todorova - Българските ястия и рецепти...

4

2

Тогава слагаме нарязаните на резенчета картофи, наливаме 1 ч.ч. топла вода и печем, докато гювеча остане почти на мазнина....

След това фурната се изключва и се оставя да се доготви на остатъчната топлина пиле в глинен гювеч....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 7
51
43
30
23
10
Дай твоята оценка: