Сиропирано Реване

Прегледай всички 27 подбрани съвети за сиропирано реване в Готвач.бг.
Пухкаво сиропирано реване
тавичката. Пече се в умерена фурна около 15 минути. Фурната не трябва да се отваря, за да не спадне реването. Когато реването е изпечено, ...
Реване
14
ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....
Сиропирано реване с портокалов сок
затоплена фурна на умерено. Изваждаме опеченото реване залаваме го със сиропа и го оставяме да изстине....
Шоколадово реване
парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте ...
Сочно реване
и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. ...
Лимоново реване
3
, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...
Орехово реване
1
Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...
Спаначено реване
1
оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...
Богато реване
1
минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....
Млечно реване
Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...
Ненаситното реване
. Варим до леко сгъстяване. Накрая сиропираме изстиналия сладкиш с леко топлия сироп. Оставяме на хладно за 1 час. Готов е за нападане!...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: