Пухкаво сиропирано реване

Пухкаво сиропирано реване

0

тавичката. Пече се в умерена фурна около 15 минути. Фурната не трябва да се отваря, за да не спадне реването. Когато реването е изпечено, се...

1

Сиропирано Реване

Прегледай всички 26 подбрани съвети за сиропирано реване в Готвач.бг.
Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Сиропирано реване с портокалов сок

Сиропирано реване с портокалов сок

затоплена фурна на умерено. Изваждаме опеченото реване залаваме го със сиропа и го оставяме да изстине....

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Сочно реване

Сочно реване

и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...

Богато реване

Богато реване

1

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Веган реване

Веган реване

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Спаначено реване

Спаначено реване

1

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Лимоново реване

Лимоново реване

3

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Млечно реване

Млечно реване

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...

Орехово реване

Орехово реване

1

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...

Ненаситното реване

Ненаситното реване

. Варим до леко сгъстяване. Накрая сиропираме изстиналия сладкиш с леко топлия сироп. Оставяме на хладно за 1 час. Готов е за нападане!...

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: