Сиропирано Реване

Прегледай всички 28 подбрани съвети за сиропирано реване в Готвач.бг.
Пухкаво сиропирано реване
Пухкаво сиропирано реване
тавичката. Пече се в умерена фурна около 15 минути. Фурната не трябва да се отваря, за да не спадне реването. Когато реването е изпечено, ...
Сиропирано реване с портокалов сок
Сиропирано реване с портокалов сок
затоплена фурна на умерено. Изваждаме опеченото реване залаваме го със сиропа и го оставяме да изстине....
Маково реване
Маково реване
попие и вече може да поднесете, дори да е леко топло, като комбинирате със топка сметанов сладолед. Ако поднасяте маковото реване студено, го ...
Пияно реване
Пияно реване
изпечете реването на 190 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 20 мин. Извадете готовото реване и оставете настрана, ...
Шоколадово реване
Шоколадово реване
парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте ...
Лимоново реване
Лимоново реване
3
, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...
Млечно реване
Млечно реване
ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади. Залейте със сиропа студения блат, оставете реването напълно да се ...
Ненаситното реване
Ненаситното реване
. Варим до леко сгъстяване. Накрая сиропираме изстиналия сладкиш с леко топлия сироп. Оставяме на хладно за 1 час. Готов е за нападане!...
Спаначено реване
Спаначено реване
1
оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...
Богато реване
Богато реване
1
минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....
Сочно реване
Сочно реване
и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...
Икономично реване
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. ...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: