Соден Хляб

Прегледай всички 7 кулинарни идеи за соден хляб в Готвач.бг.
Соден хлябСоден хляб
повърхността му. Соденият хляб се пече около 40 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. След изваждането му от фурната се поставя върху решетка, за да се охлади преди да се разреже....
Ирландски соден хлябИрландски соден хляб
1
Пресейте брашното със содата, солта и захарта. Постепенно добавете айрана и олиото. Сложете и предварително разбитото яйце. Оставете...
Ирландски соден хляб без яйцаИрландски соден хляб без яйца
1
стане златисто кафяв. Прехвърлям на скара да се охлади, след което го нарежете или увивам в мокра кърпа, докато стане време за поднасяне на содения хляб....
Нахутен соден хляб с чушкиНахутен соден хляб с чушки
1
В купа смесваме трите вида брашно, сол, захар, една равна ч.л. содата за хляб. Смесваме водата с лимоновия сок, олиото и всичко се разбърква с...
Селски соден хляб с чубрицаСелски соден хляб с чубрица
1
В купа се смесва брашното, лимоновия сок, содата, солта, захарта, чубрицата и зехтина. Добавя се около 250-300 мл. топла вода и се замесва меко...
СоденкиСоденки
, сол и содата за хляб. Разбърква се с вилица на тестена топка, накрая се замесва меко тесто. Разделя се на 6 части. С намазнени ръце се...
ХлябХляб
1. Замесете тесто по еднофазен (директен) начин от разбитите яйца, леко затоплените млека, захарта, солта и маята /размита в затопленото прясно...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: