Сос Тартар Оригинал

Прегледай всички 74 подбрани съвети за сос тартар оригинал в Готвач.бг.
Сос ТартарСос ТартарСосът се приготвя лесно и бързо за около 15 минути. Първо наситненият лук трябва да се пасира. На много ситно се нарязват и киселите краставички...
Домашен сос ТартарДомашен сос ТартарНарежете краставичките на дребни кубчета и ги поставете в дълбок съд, който е подходящ за пасиране. Добавете чесъна нарязан на дребно и наситнения...
Бърз сос ТартарБърз сос ТартарРазбийте яйцето с блендер, добавете солта, чесъна и горчицата и продължете да разбивате, като постепенно прибавяйте зехтина. Щом зехтинът се абсорбира...
Яйца със сос ТартарЯйца със сос ТартарЗаливат със сос Тартар, смесен със ситно нарязаните скилидки чесън. Салатата се украсява с листенца магданоз. Поднася се охладена....
Сос тартар с аншоаСос тартар с аншоаКраставичките и магданозът се нарязват на дребно, добавят се горчицата и майонезата. Сместа се посипва с черен пипер и се разбърква добре....
Сос Тартар със сардиниСос Тартар със сардиниСос Тартар може да поднесете към риба, език и шунка....
Оригинален сос АйолиОригинален сос АйолиЗа да приготвите истински сос Айоли, са ви нужни броени минутки (1-2), пасатор и една изключително проста и лесна техника, която ако следвате, няма...
Оригинален сос БолонезеОригинален сос БолонезеЗехтинът и маслото се загряват, запържва се чесънът и колбасът. След няколко мин. се добавя лукът, морковът и целината. След като омекнат се добавят...
Сос Тартар с кисели краставичкиСос Тартар с кисели краставичкиЛукът и киселите краставички се смилат едро с блендер. Към тях се добавя киселото мляко, горчицата и майонезата. Слагат се още скълцаните магданоз...
Топчета от сьомга със сос тартарТопчета от сьомга със сос тартарПоловината филе се реже на кубчета, останалото се пасира. Маслините се режат на ситно, кората на лимона се настъргва. Нарязаната риба и пюрето...
Стек тартарСтек тартарСтек тартар се поднася охладен с гарнитура от препечени филийки хляб и пържени картофи....
Адана кебап (Оригинал)Адана кебап (Оригинал)В блендер слагаме лук, чесън и пипер и ги смиламе, но не на каша - малко парчетата да се личат. В голяма купа слагаме каймата, отгоре добавяме...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: