Сотирани Свински Хапки

Открий всички 74 избрани предложения за сотирани свински хапки в Готвач.бг.
Свински хапки пиперлияСвински хапки пиперлияРазбъркваме до хомогенна смес олиото, солта, трите вида пипер и меда и заливаме маринованото свинско....
Свински хапки панеСвински хапки панеЗагрейте повторно олиото и запържете за втори път свинските хапки, така коричката им ще стане златиста и хрупкава....
Сусамени свински хапкиСусамени свински хапкиМесото се нарязва на хапки с желаната големина. Загрейте в тенджера олиото и изсипете месото вътре, разбъркайте....
Сотирани морковиСотирани морковиПодберете само моркови, които са свежи, с наситен оранжев цвят и твърди. Добре е преди кулинарната обработка да ги обелите. Нарежете морковите...
Сотирани гъбиСотирани гъбиПочистените гъби нарежете на филийки. Загрейте зехтина и маслото и добавете гъбите, като ги разбъркате. Добавете скълцания ситно чесън и сотирайте...
Сотирани картофиСотирани картофиОбелете картофите и ги нарежете на парчета. Сложете ги в тенджера с вода да се сварят, но не да се разварят. Сложете малко сол по време на варенето...
Свински хапки по шопскиСвински хапки по шопски
По желание, свинските хапки по шопски може да се сервират със стръкче магданоз и резени домати и краставици....
Свински хапки с корнфлейксСвински хапки с корнфлейксПоднасяме свински хапки с корнфлейкс с чеснов сос....
Свински хапки с картофкиСвински хапки с картофкиНарязваме и задушаваме лука, моркова и месото. Добавяме зеленчуци и задушаваме. Обелваме и нарязваме картофите и ги слагаме в кален гювеч....
Свински хапки по селскиСвински хапки по селскиНарежете на хапки или малко по-големи парчета. Сипете олио в тенджера и прибавете хапките месо....
Свински хапки с лимонСвински хапки с лимонВ йенска тенджера слагаме свинските хапки, поливаме ги със сока от лимона, разбъркваме добре, слагаме олио и сол на вкус и отгоре нареждаме нарязаните...
Свински хапки в гювечСвински хапки в гювечПечете свинските хапки до готовност на месото и картофите....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: