Gotvach.bg»Избрани Колекции»Специалитети с Яйца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитети с Яйца

Специалитети с Яйца

Прегледай всички 222 подбрани съвети за специалитети с яйца в Gotvach.bg.
Бърз омлет с цели яйцаБърз омлет с цели яйцаКогато и другата страна е готова, сгъваме омлета на 2 и сервираме....
Омлет с гъши яйца и пръжкиОмлет с гъши яйца и пръжки
Когато се запече, свийте и сервирайте омлет с гъши яйца и пръжки в чиния с добавки по желание....
Омлет с яйца и картофено пюреОмлет с яйца и картофено пюре
Омлетът се поднася с домат и сирене....
Омлет с яйца и сирене на фурнаОмлет с яйца и сирене на фурна
След като извадя омлета от фурната го намазвам с бучка краве масло....
Омлет с богата плънка и пъдпъдъчи яйцаОмлет с богата плънка и пъдпъдъчи яйца
Когато приготвям омлета за възрастни /3 консуматора/, утроявам продуктите за сместа, разбивам заедно с 6 яйца и с помощта на черпак, гребвам и запичам...
Омлет със зеленчуци (фритата) на фурнаОмлет със зеленчуци (фритата) на фурна
Слагате замразения спанак и заливате с яйцата, които сте разбили добре с прясното мляко....
Омлет с кашкавалОмлет с кашкавал
2
Гарнирайте омлета по желание със свежи зеленчуци или сос по желание. Омлетът с кашкавал е много вкусен....
Омлет с коприваОмлет с коприва
За любителите на зелениите и ястията с яйца - омлет с коприва. Първо почиствам и измивам коприва....
Омлет с морковиОмлет с моркови
Яйцата разбиваме на пухкавост. След това добавяме киселото мляко и брашното, за да се сгъсти малко омлетът....
Омлет с тортилаОмлет с тортила
Докато се загрява, разбийте яйцата със сол и черен пипер. Изсипете половината от готовата смес за омлет и запържете от едната страна....
Омлет в тортилаОмлет в тортила
Добавяме разбитите яйца със сол и черен пипер. Готовия омлет обръщаме, добавяме нарязания на ситно магданоз и настъргваме пармезана....
Омлет с гхиОмлет с гхи
Един вкусен омлет с гхи само с белтъците на яйцата. В една купа счукваме яйцата, отделяйки белтъците от жълтиците....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: