Специалитети с Яйца

Прегледай всички 222 подбрани съвети за специалитети с яйца в Готвач.бг.
Бърз омлет с цели яйцаБърз омлет с цели яйцаСчукваме директно в него 1 по 1 яйцата и пробиваме жълтъка, за да се разтече....
Омлет от щраусово яйцеОмлет от щраусово яйцеПробиваме черупката на яйцето внимателно с подходящ инструмент, разклащаме го добре и изцеждаме съдържанието му в купа, разбиваме го в миксер. Прибавяме...
Омлет с яйца и картофено пюреОмлет с яйца и картофено пюреКъм него добавяме яйцата и разбъркваме до еднородна смес. Към нея добавяме лука и магданоза, нарязани на дребно....
Омлет със зеленчуци (фритата) на фурнаОмлет със зеленчуци (фритата) на фурнаСлагате замразения спанак и заливате с яйцата, които сте разбили добре с прясното мляко....
Омлет с яйца и сирене на фурнаОмлет с яйца и сирене на фурнаРазбивам яйцата с пасатор, добавям сол на вкус. Прибавям към сместа киселото мляко, бакпулвера и настърганото сирене на едро ренде....
Омлет с богата плънка и пъдпъдъчи яйцаОмлет с богата плънка и пъдпъдъчи яйцаКогато приготвям омлета за възрастни /3 консуматора/, утроявам продуктите за сместа, разбивам заедно с 6 яйца и с помощта на черпак, гребвам и запичам...
Бъркани яйцаБъркани яйцаТайната при приготвянето на моите пухкави бъркани яйца е, че ги разбивам с малко сол и 1 с.л. вода за всяко яйце....
Яйца ФламенкоЯйца ФламенкоС помощта на лъжица правите гнезда и изсипвате по 1 бр. яйце в него. Така правите и с другите 4 яйца. Поставяте тавата във фурната....
Козуначени яйцаКозуначени яйцаС помощта на игла пробивам около 10 сурови яйца и изливам съдържанието им (едно от яйцата отделям за козунака, а другите ги прибирам в хладилника...
Чеснови яйцаЧеснови яйцаЗагрейте малко олио с червен пипер, след като го оставите да изстине внимателно, напръскайте готовите сервирани чеснови яйца....
Маскирани яйцаМаскирани яйцаСваряваме 6 яйца. Слагаме каймата в купа или по-дълбок съд. Към нея добавяме подправките, нарязания магданоз, брашното и 1 яйце....
Облачни яйцаОблачни яйцаБелтъците и жълтъците се разделят и се разбиват много добре. Сипва се внимателно с намаслена лъжица, настъргва се сирене, поръсва се с черен пипер...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: