Тайните на Великденския Козунак

Открий всички 74 подбрани съвети относно тайните на великденския козунак в Готвач.бг.
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунакЗа истински вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш....
Великденски козунакВеликденски козунакМаята, 2 с.л. брашно и 1/3 от захарта се поставят в затопленото прясно мляко. Сместа се оставя встрани, докато маята се активизира. Отделно яйцата...
Тайната на вкусния домашен козунакТайната на вкусния домашен козунакЕдна от тайните на вкусния домашен козунак, е че той се прави много дълго и трябва да се заредите с търпение, ако искате да се получи добър резултат...
Чакан Великденски козунакЧакан Великденски козунакМаята изсипваме в чаша и я заливаме с 1/3 от прясното мляко, което трябва да бъде с телесна температура. Захлупваме я и я оставяме да се активира....
Моя великденски козунакМоя великденски козунакМоже да се направи само 1 великденски козунак в тава с диаметър 30 см. Да ви е сладко! Успех!...
Великденски козунак - тортаВеликденски козунак - тортаОт предната вечер, преди да започне приготвянето на козунака, стафидите се накисват в рома....
Великденски козунак СлънцеВеликденски козунак СлънцеНамазваме си ръцете с масло, изсипваме тестото и започваме на оформяме козунака. Аз използвах тавата на самата фурна, но козунакът се разля....
Уникален великденски козунакУникален великденски козунакОставяте готовия козунак хубаво да изстине....
Великденски козунациВеликденски козунациПоставете оформените козунаци в тавички, намажете с разбито яйце, поръсете със захар и украсете с белени бадеми и цели орехови ядки....
Великденския козунак на бабаВеликденския козунак на бабаАктивирайте маята в топлото мляко със захар около 1 ч.л., 2 с.л. брашно и оставете да шупне. Пресейте брашното в тава, добавете щипка сол, направете...
Великденски козунак с боровинкиВеликденски козунак с боровинкиВеликденския празник посрещаме по традиция със сладък обреден хляб....
Великденски козунак 100 удараВеликденски козунак 100 удараСлед като великденските козунаци 100 удара втасат, ги печем в предварително загрята на 160-170 градуса фурна за около 30-40 минути или докато придобият...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: