Технологията на Студено Пресоване

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно технологията на студено пресоване в Готвач.бг.
Пресовани свински ушиПресовани свински ушиУшите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият лук...
Технологията на консервиранеТехнологията на консервиранеНадали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Технологията на пастьоризиранеТехнологията на пастьоризиранеТака популярната UHT технология на пастьоризация се отрича от мнозина....
Студени супиСтудени супиНо най-известната студена супа е гаспачото – традиционна андалуска кремсупа....
Студено мокачиноСтудено мокачиноПърво, направете кафето и изчакайте малко да изстине. След това в блендера сложете водата, какаото, сухото мляко (за тези които обичат прясно...
Студено КарпачоСтудено КарпачоТака студеното карпачо е готово за консумация....
Студено зеленчуково рулоСтудено зеленчуково рулоИзмиваме, обелваме, нарязваме на едро и сваряваме морковите и картофите. След това ги отцеждаме и прехвърляме в купа, като заделяме 1-я от картофите...
Студено маринована туршияСтудено маринована туршияПочистете камбите и морковите и ги нарежете на желаните от вас парчета. Обелете чесъна и заедно с целината го прибавете към останалите зеленчуци....
Студено аранжирано мезеСтудено аранжирано мезеНамачкайте сварените картофи. Добавете магданоза и овкусете със сол. Омесете до еднородност. Оформете топчета и оваляйте в настъргано сирене. Подредете...
Студено свинско вареноСтудено свинско вареноКонсумира се студено, нарязано на тънки парчета....
Студено ароматно говеждоСтудено ароматно говеждоИзмийте месото и го подсушете. Запържете го в малко олио докато покафенее от всички страни. Смесете следващите съставки в голяма тенджера. Оставете...
Студено вино само за няколко минуткиСтудено вино само за няколко минуткиНе забравяйте, че божествената напитка се консумира леко охладена, а не ледено студена, така че без излишни притеснения - докато настаните гостите...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: