Технологията на Студено Пресоване

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно технологията на студено пресоване в Готвач.бг.
Технологията на консервиране
Технологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране...
Технологията на пастьоризиране
Технологията на пастьоризиране
например да бъде нагрявано за около 1 мин. при температура около 95 градуса по Целзий. Така популярната UHT технология на пастьоризация се отрича...
Студено Карпачо
Студено Карпачо
. Така студеното карпачо е готово за консумация. Поднася се обикновено върху рукола, настърган пармезан, мариновани маслини, кедрови или други ...
Пресовани свински уши
Пресовани свински уши
Ушите, изчистени и добре измити, се режат на половинки. Поставят се в тенджера под налягане. Прибавят се нарязани морковите на колелца, зеленият...
Студени сарми
Студени сарми
поливайте сармите с вода и сос. Поднесете сармите студени, като предястие. Ако се приготвят с повече плънка, може да ги поднесете и като основно....
Студена пача
Студена пача
4
Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо. След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...
Студено мокачино
Студено мокачино
Първо, направете кафето и изчакайте малко да изстине. След това в блендера сложете водата, какаото, сухото мляко (за тези които обичат прясно...
Студено Предястие за Гости
Студено Предястие за Гости
Взима се парче шунка, в средата се поставя от салатата. Завива се на фунийка. Украсява се с магданоз. Така се редуват салатите до изчерпване...
Пача от студено месо
Пача от студено месо
Джоланът се сварява заедно с морковите и подправките. Свареното месо се нарязва на ивички и се нарежда в тава. Покрива се с нарязаните...
Студено свинско варено
Студено свинско варено
1
намазва със счукания чесън. Поръсва се с червения пипер и счуканите на дребно кимион и черен пипер. Консумира се студено, нарязано на тънки ...
Студено аранжирано мезе
Студено аранжирано мезе
Намачкайте сварените картофи. Добавете магданоза и овкусете със сол. Омесете до еднородност. Оформете топчета и оваляйте в настъргано сирене...
Студено предястие с прошуто
Студено предястие с прошуто
2
Картофа обелвам и нарязвам на шайби с дебелина около 2-3 см. Крайните парчета използвам другаде (пържени, соте или картофено пюре). Всяка...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 2
4 2
3 2
2 2
1 1
Дай твоята оценка: