Царска Туршия с Камби и Карфиол

Разгледай всички 13 избрани предложения за царска туршия с камби и карфиол в Готвач.бг.
Мариновани камби и карфиол туршияМариновани камби и карфиол туршия
Дозата е за 4 буркана от 800 мл и 1 от 400 мл Марината се поставя на котлона да заври. Зеленчуците се нарязват на парчета в общ съд и...
Туршия с камби, моркови и карфиолТуршия с камби, моркови и карфиол
13
Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно. Във всеки буркан слагаме 1 к.ч. (70...
Царска туршияЦарска туршия
4
смесва с оцета и се възварява. Зеленчуците се нареждат в стъклени буркани, в които са поставени по 3-4 зърна черен пипер, залива се с изстиналата заливка и се притиска с вишневи клонки и измит речен камък....
Туршия от карфиол, камби и моркови с варена маринаТуршия от карфиол, камби и моркови с варена марина
4
прибавяме нарязаните камби. Камбите стоят в солената вода 24 часа. Час и половина преди да извадим камбите, поставяме готовите нарязани на колелца...
Царска туршия ОригиналЦарска туршия Оригинал
3
по 3 бр. аспирин, като тази бройка се отнася за компотени буркани или омния, както мисля, че ги наричат. Царската туршия не се вари, оставя...
Царска туршия с аспиринЦарска туршия с аспирин
4
надолу и оставете да се охладят. Съхранявайте царската туршия на хладно място....
Селска царска туршияСелска царска туршия
1
В един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина. Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и...
Царска туршия с хрянЦарска туршия с хрян
камбите и наредете в буркани. Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма трайност. Съхранявайте на хладно....
Варена царска туршияВарена царска туршия
Изчистете и измийте зеленчуците, разделете карфиола на на розички, морковите нарежете на колелца, камбите се нарязват на 4, а целината – на...
Чудна царска Карловска туршияЧудна царска Карловска туршия
Чудно хрупкава туршия, лесна за приготвяне, без консервиране и бърза за консумация. Почистваме чушките и камбите от семена и дръжки...
Бърза царска туршияБърза царска туршия
5
. л. оцет. Добавят се 2 ацетизала. Отделно завираме вода. Допълваме бурканите с гореща вода и веднага затваряме с винтова капачка. Обръщаме буркана няколко пъти. Туршията не се стерилизира....
Домашна царска туршияДомашна царска туршия
1
. Започвате да си подреждате буркана - първо слагате оцет, след това зеле, карафиол, камби, моркови и притискатe с помощта на кълцалник. Продължавате...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: