Gotvach.bg»Избрани Колекции»Шпиковано Телешко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме месото и шпиковаме с нарязаната на пръчици сланина и моркови....

Месото от бут се начуква и се шпикова със сланина, нарязана на тънки лентички, моркови и малко от целината - също на лентички, които напъхваме в разрезите...

Махнете жилите на телешкото месо, след което го нарежете на средни стекчета и го начукайте добре със чукче или стъклена бутилка....

1

2

Запържете нарязаният лук, в зехтина докато добие тъмно жълт цвят. Прибавете каймата и я запържете докато покафенее, а след това прибавете водата,...

Измиваме месото и нарязваме на порции. В тенджера сгорещяваме олиото. В него сипваме месото и изпържваме от всички страни. Прибавяме и нарязания лук...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: