Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сарма за ВеликденПолзваме агнешки дреболии - черен дроб, бял дроб, було, бъбреци, сърце, които измиваме със студена вода....
Бабината селска агнешка дроб сармаРазбъркваме и запичаме дроб сармата.
Бабинатата селска агнешка дроб сарма е готова....
12
Агнешка дроб сарма за Гергьовден
Агнешкият комплект, който съдържа агнешки бял и черен дроб и сърце, се сварява до готовност....
Агнешка дроб сарма с лапад
След 10-на минути дроб сармата е готова. Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....
Агнешка дроб сарма с гъби
Агнешкият комплект (агнешки бял и черен дроб, сърце, чревца, момици, бъбрек) сварявам до готовност (около 1 час), като бульонът от варенето се запазва...
Агнешка дроб сарма без заливкаАгнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно.
Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът се...
3
Агнешка дроб сарма със зеленииКогато водата е извряла и оризът е готов, заливаме дроб сармата и връщаме да се запече във фурната.
Добър апетит!...
1
Агнешка дроб-сарма с лешници
Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус. Пече се във фурна за 30 мин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: