Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка Дроб Сърма

Агнешка Дроб Сърма

Разгледай всички 33 авторски предложения за агнешка дроб сърма в Gotvach.bg.
Агнешка дроб сарма на фурнаАгнешка дроб сарма на фурнаПоднесете дроб сармата топла или студена гарнирана с кисело мляко....
Агнешка дроб-сарма на скараАгнешка дроб-сарма на скара
Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме на дребно лука и джоджена. Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер...
Апетитна агнешка дроб сарма на фурнаАпетитна агнешка дроб сарма на фурна
А да приготвиш вкусна дроб сарма за Великден е лесно! Просто опитайте тази апетитна агнешка дроб сарма на фурна и ще си оближете пръстите!...
Лесна агнешка дроб сарма със заливкаЛесна агнешка дроб сарма със заливка
Ако и вие си падате по лесните рецепти, тази идея за лесна агнешка дроб сарма със заливка е точно за вас!...
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаАгнешка дроб сарма с млечна заливка
1
Залейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути. Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
Моята агнешка дроб сарма с гъбиМоята агнешка дроб сарма с гъби
Моята агнешка дроб сарма с гъби стана прекрасна!...
Моята агнешка дроб сарма със заливкаМоята агнешка дроб сарма със заливка
Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин....
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливкаАгнешка дроб сарма с кашкавалена заливка
Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари....
Агнешка дроб сарма по мамина рецептаАгнешка дроб сарма по мамина рецепта
Почиствате и нарязвате на кубчета агнешкия дроб и го сипвате в тава. Нарязвате пресния лук на ситно и го прибавяте при дроба....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
1
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Печена агнешка плешка върху дроб сармаПечена агнешка плешка върху дроб сарма
Агнешката плешка се обтрива със сол, черен и червен пипер, суха мащерка и олио. След това плешката се поставя върху дроб сармата....
Дроб сармаДроб сарма
3
Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: