Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сарма на фурнаПоднесете дроб сармата топла или студена гарнирана с кисело мляко....
Агнешка дроб-сарма на скара
Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета.
Нарязваме на дребно лука и джоджена.
Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер...
Апетитна агнешка дроб сарма на фурна
А да приготвиш вкусна дроб сарма за Великден е лесно! Просто опитайте тази апетитна агнешка дроб сарма на фурна и ще си оближете пръстите!...
Лесна агнешка дроб сарма със заливка
Ако и вие си падате по лесните рецепти, тази идея за лесна агнешка дроб сарма със заливка е точно за вас!...
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаЗалейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути.
Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
1
Моята агнешка дроб сарма със заливка
Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин....
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливка
Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари....
Агнешка дроб сарма по мамина рецепта
Почиствате и нарязвате на кубчета агнешкия дроб и го сипвате в тава. Нарязвате пресния лук на ситно и го прибавяте при дроба....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиИзваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа.
Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
1
Печена агнешка плешка върху дроб сарма
Агнешката плешка се обтрива със сол, черен и червен пипер, суха мащерка и олио. След това плешката се поставя върху дроб сармата....
Дроб сармаГотовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
3
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: