Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки бут с карамелизирани лукчетаМесото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по повърхността...
Агнешки бут, печен в плик
Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....
Печен агнешки бут по Арабски
Тавата се покрива с алуминиево фолио и агнешкият бут се пече на 200 градуса за около 3 часа....
Агнешки бут с бира и картофки на фурна
Агнешкият бут се измива хубаво и се намазва със сол и черен пипер от всички страни.
Картофите, морковите и гъбите се нарязват на колелца....
Агнешки бут с гъби по селски
Обезкостявате бута и го почиствате от ципите и сухожилията. Заливате с 1 1/2 ч.ч. топла вода, посолявате, прибавяте 50 г масло, лютите чушки и няколко...
Агнешки бут със сос от зеленчуци
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа.
След като се извади,...
Агнешки бут на фурна със син домат и картофи
Запичам, докато хване приятна коричка агнешкият бут на фурна със син домат и картофи....
Агнешки бут по български в китайска марината
Подреждаме в тава и печем дълго в умерена фурна (около 3 часа).
Колкото по-дълго се пече агнешкото, толкова по-крехко ще стане....
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
Ароматният агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна е готов....
Рейтинг
5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: