Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Петел в тенджера под наляганеСлед като изтече времето, отваряме капака и сервираме петел в тенджера под налягане....
Джолан в тенджера под наляганеИзплакнете ги със студена вода и ги сложете в по-дълбока тенджера под налягане....
4
Агнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма.
Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Пролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....
Агнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Печено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Агнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон.
Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.
Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко чевермеПо желание към края на печенето може да топвате лойта в червен пипер и така да мажете агнето....
10
Агнешко къри
Сипете месото в тенджера под налягане и добавете банана, нарязаните ябълка и домат, скълцаните лук, чесън и люта чушка, долейте кокосовото мляко,...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
53
46
31
20
10
Дай твоята оценка: