Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко в Тенджера под Налягане

Агнешко в Тенджера под Налягане

Разгледай всички 15 кулинарни идеи за агнешко в тенджера под налягане в Gotvach.bg.
Пиле в тенджера под наляганеПиле в тенджера под наляганеПилето в тенджера под налягане е готово....
Телешко в тенджера под наляганеТелешко в тенджера под налягане
Сложете подправките и при нужда сложете 3-4 с.л. вода, поставете капака на тенджерата и задушавайте 20-30 минути на тих огън....
Агнешко мезеАгнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Агнешко ДробинеАгнешко Дробине
Ястието може да ползвате и за гарнитура към печено агнешко. Да Ви е сладко!...
Ароматно агнешкоАроматно агнешко
1
Нарязваме месото на порции. Слагаме го в съда за готвене и прибавяме зеления лук, нарязани на дребно магданоз и джоджен, червения и черния пипер,...
Агнешко задушеноАгнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма. Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Агнешко АйнгемахтАгнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Пролетно агнешкоПролетно агнешко
Нарязваме агнешкото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне....
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....
Агнешко тикаАгнешко тика
Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени....
Агнешко дробеноАгнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
53
46
31
20
10
Дай твоята оценка: