Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете подправките и при нужда сложете 3-4 с.л. вода, поставете капака на тенджерата и задушавайте 20-30 минути на тих огън....

4

Сипете месото в тенджера под налягане и добавете банана, нарязаните ябълка и домат, скълцаните лук, чесън и люта чушка, долейте кокосовото мляко,...

На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....

Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон.
Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...

Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.
Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...

В тенджера разбърквате киселото мляко, 3 с.л. олио, препечено брашно, размито в 1 ч.ч. топла вода и черен пипер на вкус....

Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....

Кипваме в тенджера подсолена вода и бланшираме в нея зеленчуците за 3-4 минути. След това ги сипваме в гевгир, за да се отцедят....

Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....

Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма.
Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
53
46
31
20
10
Дай твоята оценка: