Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по Арабски

Агнешко по Арабски

Разгледай всички 23 авторски предложения за агнешко по арабски в Gotvach.bg.
Агнешко по френскиАгнешко по френскиПокрийте тавата с фолио и сложете агнешкото по френски да се пече за около 2 часа в умерено загряна фурна....
Агнешко по гергьовскиАгнешко по гергьовски
Прехвърлете ориза в голяма тава и разпределете отгоре парчетата агнешко....
Агнешко по турскиАгнешко по турски
Нарежете агнешкото на късове и го овкусете с малко от подправките. Загрейте олио и запържете агнешкото равномерно....
Агнешко по ТалъсъмскиАгнешко по Талъсъмски
Зеленчуците се нарязват на едро. Подправките се смилат фино заедно със олиото. Месото се намазва с тях и се поставя върху канапе от нарязаните...
Агнешко по ловджийскиАгнешко по ловджийски
Добавете агнешкото и го запечатайте от всички страни, след което залейте с винения оцет и добавете плодчетата хвойна....
Печено агнешко по турскиПечено агнешко по турски
Печеното агнешко по турски е готово....
Печено агнешко по МароканскиПечено агнешко по Марокански
Поднасяме печеното агнешко по Марокански със зелена салата....
Задушено агнешко по манастирскиЗадушено агнешко по манастирски
Нарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус....
Задушено агнешко по мароканскиЗадушено агнешко по марокански
Капачетата на гювечетата се отварят и във всяко се добавя по малко от картофите, морковите, чушките, сините сливи и орехите....
Задушено агнешко по магеланскиЗадушено агнешко по магелански
При задушаването заливаме месото със соса и доливаме по малко вода....
Печено агнешко по френскиПечено агнешко по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне. Загрейте...
Задушено агнешко по шотландскиЗадушено агнешко по шотландски
Нарязваме агнешкото на кубчета, като отстраняваме всички излишни мазнини. Лукът и обелените картофи са нарязват на филии....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: