Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по френскиПокрийте тавата с фолио и сложете агнешкото по френски да се пече за около 2 часа в умерено загряна фурна....
Агнешко по провансалски
Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...
Агнешко по добруджански
Месото се реже на парчета заедно с костите. Доматите се настъргват и се смесват с нарязаните на ситно зелени подправки, черния пипер, солта и олиото...
Агнешко по турски
Нарежете агнешкото на късове и го овкусете с малко от подправките. Загрейте олио и запържете агнешкото равномерно....
Агнешко по градинарски
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути....
Задушено агнешко по манастирски
Нарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус....
Задушено агнешко по марокански
Капачетата на гювечетата се отварят и във всяко се добавя по малко от картофите, морковите, чушките, сините сливи и орехите....
Великденско агнешко по градинарски
Нарежете агнешкото на хапки и сложете да се задуши в сгорещената мазнина заедно с малко вода, а след месото добавете накълцания по едро лук, брашното...
Задушено агнешко по магелански
При задушаването заливаме месото със соса и доливаме по малко вода....
Печено агнешко по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне.
Загрейте...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: