Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по Арабски

Агнешко по Арабски

Разгледай всички 23 авторски предложения за агнешко по арабски в Gotvach.bg.
Агнешко по френскиАгнешко по френскиПокрийте тавата с фолио и сложете агнешкото по френски да се пече за около 2 часа в умерено загряна фурна....
Агнешко по провансалскиАгнешко по провансалски
Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...
Агнешко по добруджанскиАгнешко по добруджански
Месото се реже на парчета заедно с костите. Доматите се настъргват и се смесват с нарязаните на ситно зелени подправки, черния пипер, солта и олиото...
Агнешко по турскиАгнешко по турски
Нарежете агнешкото на късове и го овкусете с малко от подправките. Загрейте олио и запържете агнешкото равномерно....
Агнешко по градинарскиАгнешко по градинарски
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути....
Печено агнешко по МароканскиПечено агнешко по Марокански
Поднасяме печеното агнешко по Марокански със зелена салата....
Печено агнешко по турскиПечено агнешко по турски
Печеното агнешко по турски е готово....
Задушено агнешко по манастирскиЗадушено агнешко по манастирски
Нарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус....
Задушено агнешко по мароканскиЗадушено агнешко по марокански
Капачетата на гювечетата се отварят и във всяко се добавя по малко от картофите, морковите, чушките, сините сливи и орехите....
Великденско агнешко по градинарскиВеликденско агнешко по градинарски
Нарежете агнешкото на хапки и сложете да се задуши в сгорещената мазнина заедно с малко вода, а след месото добавете накълцания по едро лук, брашното...
Задушено агнешко по магеланскиЗадушено агнешко по магелански
При задушаването заливаме месото със соса и доливаме по малко вода....
Печено агнешко по френскиПечено агнешко по френски
Накиснете зрелият фасул и го сложете в тенджера с дебело дъно и покрийте с вода. Сложете щипка сол и варете на тих огън, докато омекне. Загрейте...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: