Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърза Гръцка Туршия

Бърза Гръцка Туршия

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно бърза гръцка туршия в Gotvach.bg.
Мешана Туршия в БурканиМешана Туршия в БурканиИзмиваме зеленчуците добре и нарязваме морковите на колелца, а всичко останало на дребно. В голям съд ги смесваме, разбъркваме и напълваме в буркани...
Зелева туршия в кофаЗелева туршия в кофа
Накрая на една седмица имаме зелева туршия от нарязано зеле за салатка....
Туршия с пържени чушкиТуршия с пържени чушки
Съхраняваме туршията с пържени чушки на хладно за зимата....
Гъбена туршия с виноГъбена туршия с вино
Готовата гъбена туршия може да се съхранява на тъмно и хладно място за дълго време. Страхотна и много вкусна гъбена туршия с вино....
Медена туршия с камбиМедена туршия с камби
Пуснете вътре таблетка аспирин, за да запазите туршията. Залейте с горещата марината до винта на буркана и затворете....
Туршия в пластмасови бутилкиТуршия в пластмасови бутилки
За да ни е лесно при ваденето на готовата туршия горната част на бутилката изрязваме, за да се получи по-широк отвор....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидон
3
На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет. Първо се слагат морковите, ако са дребни не се режат, а ако са едри се делят на две...
Царска туршия с аспиринЦарска туршия с аспирин
9
Съхранявайте царската туршия на хладно място....
Цветна туршия с гулияЦветна туршия с гулия
1
Накисвате гулията за няколко часа преди да я остържете с нож, така се получава по лесно отстраняването на горния слой. Ако е по-едра, я режете на...
Туршия с брюкселско зелеТуршия с брюкселско зеле
Измиваме и почистваме добре зарзавата. Накъсваме брюкселското зеле и карфиола на розички. Редим заедно с останалите продукти в голям буркан. Възвираме...
Селска туршия с камбиСелска туршия с камби
Туршията се съхранява на сухо и хладно място. Селската туршия с камби е готова....
Бърза туршия с карфиолБърза туршия с карфиол
1
На следващия ден домашната туршия се обръща с капачката нагоре....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: