Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Ориз
1

Нарежете телешкото месо на хапки. В тенджера загрейте мазнината, сложете месото и нарязания лук....

Нарежете месото на кубчета и го задушете в 3 с.л. олио. Прехвърлете го в дълбока тенджера.
В мазнината запържете лука и счуканите скилидки чесън...

Маслото се разтопява заедно с олиото. Добавя се нарязания лук и се запържва.
Добавя се нарязаното на едри парчета месо. Запържват се за около 10...

Измиваме месото и нарязваме на порции. В тенджера сгорещяваме олиото. В него сипваме месото и изпържваме от всички страни. Прибавяме и нарязания лук...

Измиваме добре месото и почистваме от костите. Нарязваме на средно по големина парчета.
Поставяме в тенджера заедно с дребно нарязаните лук и...

Запържете нарязаният лук, в зехтина докато добие тъмно жълт цвят. Прибавете каймата и я запържете докато покафенее, а след това прибавете водата,...

Месото се нарязва на дребни късове и се измива, прибавяме лука нарязан на дребно, морковите - на кубчета, мазнината, дафинови листа, черен пипер и...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
53
40
30
21
10
Дай твоята оценка: