Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Втриваме с ръце подправките, така че всички ребра да са равномерно овкусени. Подреждаме ребърцата в тава за печене....

1

Сложете в тава лука и отгоре сложете ребърцата. Посолете и сложете бульона.
Покрийте тавата с алуминиево фолио....

Ребърцата се измиват, след което се намазват обилно с олиото, солта, червения и черния пипер. Слагат се в тава....

Отгоре сложете агнешките ребра, като внимавате тлъстата част да остане отгоре....

Нарежете свинските ребърца на отделни части - най-добре с по-едно ребро, така бързо се сготвят....

Нарежете свинските ребра на неголеми парчета и добре ги намажете със смета. Прехвърлете ги в купа и ги покрийте с фолио....

Малко преди да свалите готовите ребра, разбъркайте соса с меда и ги намажете от всички страни последно....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
55
43
32
20
10
Дай твоята оценка: