Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Гъбите, лукът и морковите се режат на едро. Месото се нарежда по дъното на намаслен гювеч. Върху него се разпределят останалите продукти....

На дъното на голям гювеч слагаме нарязаните късчета свинско и телешко месо. Добавяме обелените и нарязани на кубчета кромид и морков....

Вземете гювеч и сложете капки олио на дъното. Редувайте продуктите в гювече.
Сложете зеле, пилешко месо, зеле, свинско месо, зеле, наденица....

След две-три минути зеленчуковата смес се изсипва в гювеч. Прибавя се и месото. Добавя се сол на вкус, черен пипер и джоджен....

След като сме приготвили всичко, започваме да редим в гювеча - най-отдолу слагаме картофи, после ребърцата, пак малко картофи, лук, морковите, гъбите...

Поставяме гювеча във фурната, като предварително сме го захлупили.
Печем на 200 градуса за около 90 минути....

В широк гювеч изпържете месото и лука, докато месото стане златисто-червеникаво и намалете топлината....

В пръстен гювеч се изсипва запърженото месо, чушките, гъбите, картофите и царевицата.
Изсипва се доматения сок и малко вода....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: