Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч с Различни Меса и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Накрая гювечът със свинско и телешко се отхлупва и се оставя да се запече за около 30 мин....

Телешкото месо почистваме от ципите, ако има такива, и заедно със свинско месо измиваме добре и нарязваме на средни парчета....

2

Опитайте още: Македонски гювеч, Гювеч със зеленчуци и телешко, Свинско месо в гювечета, Гювеч по селски, Риба с картофи в гювеч, Пилешко с боб в гювеч...

Почистеното от костите и ципите месо се нарязва на по-големи парчета и се слага в пръстен гювеч....

3

Приготвяме си гювеча, като най-отдолу слагаме част от зелето, върху него поставяме свинско, отново зеле и накрая пилешките бутчета....

Половината се изсипват в намаслен гювеч, отгоре им се слагат нарязаните лук, кашкавал и гъби....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: