Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Борш с джолан по украинска рецептаСлед като се е посварил джолана вадим, обезкостявяме и връщаме парченцата месо и кокала обратно в тенджерата....
2
БоршЗадушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Свински джолан със зеле по механджийски
Свински джолан със зеле по механджийски може да сервирате с червено вино.
Приятен апетит!...
Шпикован джолан
Свинският джолан с кост и кожа се измива, пробожда се с остър нож равномерно и се шпикова, като във всеки прорез се слага по половин скилидка чесън...
Пълнен джолан
Към края по желание се маха фолиото и се добавят зеленчуци за гарнитура. Допича се до омекване на зеленчуците....
Уникален джолан
Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса....
Преден свински джолан с кожа по селски
След като месото се е сготвило, предният свински джолан с кожа по селски е готов.
Да ви е сладко!...
Джолан в патладжан
Джоланът в патладжан е много вкусно ястие.
Ако сте на пости по подобен начин можете да си приготвите и една постна имамбаялдъ....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: