Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2
Борш
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...

Свински джолан със зеле по механджийски може да сервирате с червено вино.
Приятен апетит!...

Към края по желание се маха фолиото и се добавят зеленчуци за гарнитура. Допича се до омекване на зеленчуците....

Свинският джолан с кост и кожа се измива, пробожда се с остър нож равномерно и се шпикова, като във всеки прорез се слага по половин скилидка чесън...

След като месото се е сготвило, предният свински джолан с кожа по селски е готов.
Да ви е сладко!...

Джоланът в патладжан е много вкусно ястие.
Ако сте на пости по подобен начин можете да си приготвите и една постна имамбаялдъ....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: