Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан по Берлински

Джолан по Берлински

Прегледай всички 24 подбрани съвети за джолан по берлински в Gotvach.bg.
Печен Джолан по рецепта на ЗвездевПечен Джолан по рецепта на ЗвездевПеченият Джолан по рецепта на Звездев е много вкусен. Разгледайте и другите ни рецепти за свински джолан и джолан с картофи....
Задушен свински джолан по селски на фурнаЗадушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Свински джолан с боб по панагюрскиСвински джолан с боб по панагюрски
Свинският джолан с боб по панагюрски е много вкусен....
Свински джолан със зеле по механджийскиСвински джолан със зеле по механджийски
Свински джолан със зеле по механджийски може да сервирате с червено вино. Приятен апетит!...
Свински джоланСвински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....
Шпикован джоланШпикован джолан
Свинският джолан с кост и кожа се измива, пробожда се с остър нож равномерно и се шпикова, като във всеки прорез се слага по половин скилидка чесън...
Задушен джоланЗадушен джолан
2
Задушен джолан за истински ценители....
Уникален джоланУникален джолан
По средата се капва малко от сладко-киселия сос....
Джолан гулашДжолан гулаш
1
Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....
Пълнен джоланПълнен джолан
Към края по желание се маха фолиото и се добавят зеленчуци за гарнитура. Допича се до омекване на зеленчуците....
Преден свински джолан с кожа по селскиПреден свински джолан с кожа по селски
След като месото се е сготвило, предният свински джолан с кожа по селски е готов. Да ви е сладко!...
Задушен Агнешки ДжоланЗадушен Агнешки Джолан
В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата - по около 1-2 минути от всяка...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: