Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...

Свински джолан със зеле по механджийски може да сервирате с червено вино.
Приятен апетит!...

Свинският джолан с кост и кожа се измива, пробожда се с остър нож равномерно и се шпикова, като във всеки прорез се слага по половин скилидка чесън...

Към края по желание се маха фолиото и се добавят зеленчуци за гарнитура. Допича се до омекване на зеленчуците....

След като месото се е сготвило, предният свински джолан с кожа по селски е готов.
Да ви е сладко!...

В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата - по около 1-2 минути от всяка...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: