Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Козунак на Баба

Домашен Козунак на Баба

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно домашен козунак на баба в Gotvach.bg.
Козунак от тефтерчето на бабаКозунак от тефтерчето на бабаЗа този бабин козунак в купа се разтваря маята с малко захар и хладка вода....
Пухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарнаПухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарна
Готовият пухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарна се изважда от тавичката заедно с хартията за печене и се оставя върху решетка, докато се охлади...
Вкусен домашен козунак с лимонова кораВкусен домашен козунак с лимонова кора
3
Правят се фитили и се оплитат на плитки, като се оформят 4 козунака....
Домашен козунак със стафиди и ромДомашен козунак със стафиди и ром
2
Намажете козунака с жълтък, разтворен в малко мляко и 1 с.л. олио, пожелание поръсете допълнително със стафиди, захар или ядки....
Домашен козунак със стафиди и локумДомашен козунак със стафиди и локум
Изпечения козунак покривам с чиста кърпа....
Любим домашен парен козунакЛюбим домашен парен козунак
1
Размива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло. Разбиват се 8 яйца със захарта и солта, добавя се 200...
Пухкав домашен Великденски козунакПухкав домашен Великденски козунак
След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен....
Домашен козунак със соево мляко в хлебопекарнаДомашен козунак със соево мляко в хлебопекарна
Домашният козунак със соево мляко в хлебопекарна е готов. Добър апетит!...
Домашен плодов сок на бабаДомашен плодов сок на баба
Поставете всички горепосочени плодове в дълбока купа. Налейте вода и измийте плодовете в 3 води. Отстранете дръжките и костилките на плодовете...
Домашен козунак с пълнеж от шоколад и бадемиДомашен козунак с пълнеж от шоколад и бадеми
Поръсвам домашния козунак с пълнеж от шоколад и бадеми със захар и оставям да се охлажда....
Разкошна торта с козунак и домашен кремРазкошна торта с козунак и домашен крем
Козунака го режа на филии и поливам с крема от прясно мляко. Оставям го в хладилника за няколко часа....
Лимецов козунак на баба Александра по рецепта на Катето ЕвроЛимецов козунак на баба Александра по рецепта на Катето Евро
Тестото за козунак се слага в купа, покрива се с кърпа и се оставя да втаса за 2 часа, докато удвои обема си....

Рейтинг

3.1
Общо гласували: 7
50
43
32
22
10
Дай твоята оценка: