Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Готовият пухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарна се изважда от тавичката заедно с хартията за печене и се оставя върху решетка, докато се охлади...

2

3

След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен....

1

Домашният козунак със соево мляко в хлебопекарна е готов.
Добър апетит!...

Поръсвам домашния козунак с пълнеж от шоколад и бадеми със захар и оставям да се охлажда....

Козунака го режа на филии и поливам с крема от прясно мляко. Оставям го в хладилника за няколко часа....

Пече се лимецов козунак на баба Александра по рецепта на Катето Евро в предварително загрята фурна 35 мин на 200 °C....
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 7
50
43
32
22
10
Дай твоята оценка: