Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пилешките дробчета се разрязват на две и се запържват.
Увиват се в листа от бекон и се набождат на шиш.
Пекат се на скара....

Загрявате зехтина в тиган и добавяте дробчетата. Бъркайте на висока температура за около 1 минута, докато са готови....

Почистваме дробчетата и ги измиваме. Слагаме дробчетата в купа. Слагаме в тиган малко олио и позапържваме лука. Измиваме дробчетата....

Пилешките дробчета се поръсват с морска сол и черен пипер. Подправките се смесват и смилат на ситно, с тях се поръсват дробчетата....

2

4

2

Изплакнете и подсушете пилешките дробчета. Набодете ги с вилица и ги сложете в дълбока купа заедно с маслото....

Накрая към тях прибавяме дробчетата и махаме тигана от котлона.
Добър апетит!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: