Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загрейте 1/4 ч.ч. масло и запържете лука и пилешките дробчета до покафеняване за около 10 минути....

Лукът се реже на ситно. Една четвърт от маслото и цялото олио се смесват и се загряват в дълбок тиган. Лукът се запържва до омекване на среден огън...

1

Оставя се да изстине и е готов за поднасяне най-вкусният пилешки пастет....

Пълните с пастета и завивате.
Овалвате рулцата в настъргания кашкавал и печете в умерена фурна. Поднасят се с останалия гъбен фикс....

Домашният пилешки пастет се слага в буркан или в купичка и се залива с останалото масло, което се разтопява....

1

Когато консистенцията на пастета стане хомогенна, добавете кората на 1 лимон....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: