Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да направим пухкава и плътна заливка за мусака?
Вече знаете как се прави най-пухкава заливка за мусака и може да я изпробвате още днес....
Заливка за мусака със прясно млякоАко се получи гъста заливка, може да добавите още едно яйце. Полейте заливката върху мусаката и сложете да се пече в силна фурна....
Мусака без заливка
Картофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци.
Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Мусака от тиквички и ориз със заливка
Прибавяме заливката към почти готовата мусака и печем до готовност.
Мусаката от тиквички и ориз със заливка е много вкусна....
Ароматна мусака със зеле и бешамелова заливка
Заливката се излива върху изпечената мусака. Поръсва се с настъргания кашкавал и се допича на същата температура, но на горен реотан....
Веджи мусака със соеви хапки и класическа заливка
Зеленчукова вегетарианска мусака със соеви хапки - достойна алтернатива на класическата мусака. Засищаща храна с наситен вкус и аромат!...
Икономична мусака без заливка
По желание може да добавите отгоре сирене, след като изпечете мусаката.
Става много вкусно!
Икономичната мусака без заливка е готова....
Мусака с кашкавалена заливкаВърху заливката настъргваме кашкавал и оставяме да се запече.
Мусаката с кашкавалена заливка е готова....
1
Пухкава заливка за мусакаТази заливка е наистина уникална и стои отгоре на мусаката (както трябва да бъде) с дебелина около 2 см, разбира се зависи и от тавата, в която ще...
14
Мусака с апетитна заливка
Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което прибавяме брашното до получаването на гладка смес....
Мусака с картофена заливка
Каймата се замесва с подправките, както се приготвя за кюфтета, но не се добавя хляб.
Гъбите и краставичките се нарязват на ситно. Прибавят се...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
54
42
32
20
10
Дай твоята оценка: