Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Добавете сместа и оформете тортилята.
Запечете до златист загар.
С помощта на чиния обърнете и върнете отново в тигана, допечете....

Изсипете сместа и печете на ниска степен до готовност на тортилята на едната страна....

По всички начини тортилята е много вкусна, а с този букет от зеленчуци е направо божествена!
Тортилята с картофи и зеленчуци е готова....

Загрейте мазнината и сотирайте скълцания лук, чушки, гъби и накрая чесън.
Сварете макароните с обилно количество подсолена вода за около 8-10...

Готовата тортиля се обръща върху чиния, нарязва се на триъгълни парчета и се сервира.
П.С: На снимката тортилята е без гъби...

Разрязаната тортиля се прегъва на 3. Слага се гаудата и се допълва с плънка, без да се препълва, за да може да се затвори....

Свиват се през средата и в леко намаслен тиган, плоча /'също става и в тостер/ се затоплят от двата края до разтапяне на сирената, а и докато омекне тортилята...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: